Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Ντελιβεράς από την Κόλαση: Έκανε κάτι αδιανόητο με την πίτσα πελάτη και κινδυνεύει με 18 έτη φυλακή!

Newsbomb

Παραδεχθείτε το! Έχετε σκεφτεί και εσείς τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σας μήπως πέσετε θύμα ενός εκδικητικού ντελιβερά. Είτε όταν παίρνετε για παράπονα επειδή παραγγείλατε «πριν από μία ώρα» και κλασικά «το παιδί έχει φύγει», είτε όταν εσείς θέλετε να ικανοποιήσετε τη λαιμαργία σας παραγγέλνοντας, ενώ έξω ρίχνει «καρεκλοπόδαρα».

Ε λοιπόν ένας πελάτης πιτσαρίας είδε με τα μάτια του τον εφιάλτη να γίνεται πραγματικότητα, καθώς η κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας του «συνέλαβε» τον ντελιβερά να… φτύνει μέσα στην πίτσα του πριν του την παραδώσει!

Το pizza-boy μάλιστα τραβάει βίντεο προκειμένου να έχει και… ντοκουμέντο από την αηδιαστικά αδιανόητη πράξη του. Πιθανότατα για να το δείξει σε άλλους και να καυχιέται ή επειδή ήταν... παραγγελιά από άλλον και έπρεπε να παρουσιάσει πειστήρια.

Θα το σκεφτόταν πάντως σίγουρα καλύτερα αν ήξερε ότι θα αντιμετώπιζε μέχρι και 18 χρόνια φυλάκιση!

«Άνοιξα το κουτί της πίτσας για να ελέγξω αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Αν η πίτσα ήταν ακόμα άθικτη», δήλωσε στο δικαστήριο, υποστηρίζοντας ότι προηγουμένως είχε ένα ατύχημα και αρνούμενος τις κατηγορίες για «έκθεση ανθρώπινης ζωής σε κίνδυνο» (επιφέρει ποινή μέχρι 15 χρόνια), αλλά και για «παραποίηση των αγαθών» (μέχρι 3).

Το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της πρωτοφανούς υπόθεσης μέχρι τον επόμενο Φεβρουάριο, ωστόσο ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς οι ιατροδικαστές έκαναν λόγο για υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης ασθένειας από το νέο αηδιαστικό συστατικό που αποφάσισε να προσθέσει στην πίτσα.