ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Ανοίγουν μετά από 4 εβδομάδες τα εμπορικά καταστήματα

Κύπρος: Ανοίγουν μετά από 4 εβδομάδες τα εμπορικά καταστήματα

Μετά από τέσσερις βδομάδες, επαναλειτουργεί σήμερα ο λιανικό εμπόριο με τους καταστηματάρχες να καλούν τους πολίτες να εκμεταλλευτούν τις χαμηλές τιμές που θα προσφέρονται.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών της οδού Ανεξαρτησίας Κρίστης Δημητρίου, ανέφερε ότι όλοι οι καταστηματάρχες ανά το παγκύπριο είναι έτοιμοι για την επαναλειτουργία του λιανικού εμπορίου και την επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Είμαστε έτοιμοι μετά από τέσσερις εβδομάδες lockdown για την επαναλειτουργία των καταστημάτων. Είμαστε χαρούμενοι που θα επαναλειτουργήσουμε και έτοιμοι να υποδεχθούμε τους καταναλωτές με χαμηλές τιμές. Είχαμε κλείσει όταν είχαν ξεκινήσει οι εκπτώσεις, τώρα είναι η αλλαγή της σεζόν, οπότε ανά το παγκύπριο όλοι οι καταστηματάρχες θα προσφέρουν μεγάλες εκπτώσεις. Έτσι καλούμε τους πολίτες να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και τις πολύ χαμηλές τιμές για να κάνουν τα ψώνια τους» ανέφερε ο κ. Δημητρίου.

Ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών τόνισε δε ότι από πλευράς καταστηματαρχών θα τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για περιορισμό της πανδημίας και κάλεσε τους καταναλωτές να πράξουν το ίδιο. « Να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, σε περίπτωση που παρατηρηθεί αυξημένη κίνηση, να επιδείξουν την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή. Εμείς θα είμαστε εδώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους» ανέφερε ενδεικτικά ο κ. Δημητρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα τριών ταχυτήτων για να αποφευχθεί το ολικό lockdown - Τι ισχύει για κάθε περιοχή