ΚΥΠΡΟΣ

Αναστασιάδης - Προεδρικές εκλογές 2023: Υποστηρίζω Αβέρωφ, δεν πρόκειται να σχολιάσω άλλους

Αναστασιάδης - Προεδρικές εκλογές 2023: Υποστηρίζω Αβέρωφ, δεν πρόκειται να σχολιάσω άλλους
Ο κ. Αναστασιάδης τόνισε πως θα διαφυλάξει τον θεσμικό του ρόλο
ALPHA CYPRUS

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επανέλαβε σε γραπτή του δήλωση σήμερα ότι ως ενεργός πολίτης και επί σειρά ετών ηγετικό στέλεχος του ΔΗΣΥ, την πλήρη στήριξη του στην Υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου

Επιπλέον, τόνισε πως θα διαφυλάξει τον θεσμικό του ρόλο αποφεύγοντας την εμπλοκή σε δημόσιες αντιπαραθέσεις προεκλογικού χαρακτήρα. Η δήλωση έρχεται αμέσως μετά την εξαγγελία της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Αυτούσια η γραπτή δήλωση

Ενόψει των διαφόρων εξαγγελιών και/ή αποφάσεων των πολιτικών δυνάμεων για τις προεδρικές εκλογές του 2023 επιθυμώ να δηλώσω τα ακόλουθα:

Δεν πρόκειται να σχολιάσω θετικά ή αρνητικά αποφάσεις είτε κομμάτων είτε προσωπικοτήτων που ενδιαφέρονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας
Ως ενεργός πολίτης και επί σειρά ετών ηγετικό στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχω δημόσια εκφράσει την πλήρη υποστήριξη μου προς την υποψηφιότητα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, προέδρου του ΔΗΣΥ, αναγνωρίζοντας τόσο τις ηγετικές του ικανότητες όσο και την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας της ιστορικής παράταξης.

Θέλω να επαναλάβω πως διαφυλάσσοντας τον θεσμικό μου ρολό θα αποφύγω εμπλοκή σε δημόσιες αντιπαραθέσεις προεκλογικού χαρακτήρα.”

Διαβάστε επίσης

Kύπρος - Προεδρικές εκλογές 2023 - Την υποψηφιότητά του εξήγγειλε ο Νίκος Χριστοδουλίδης