Λυσσαρίδης: Καμία προσδοκία από το δείπνο Αναστασιάδη - Έρολγου

Newsbomb

Δεν υπάρχει καμία απολύτως προσδοκία από το δείπνο μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, διότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη αλλαγής της τουρκικής πολιτικής, δήλωσε σήμερα ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ, Βάσος Λυσσαρίδης.

Ερωτηθείς για τις προσδοκίες του από το δείπνο μεταξύ του Προέδρου Αναστασιάδη και του κ. Έρογλου, ο κ. Λυσαρρίδης ανέφερε πως αν είχε οποιεσδήποτε προσδοκίες θα ήταν αρνητικές "γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει καμία, μα απολύτως καμία ένδειξη ότι υπάρχει αλλαγή της τουρκικής πολιτικής".

"Και λέω τουρκικής", σημείωσε, "γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι οι Τ/κ είναι αιχμάλωτοι, δυστυχώς, της Άγκυρας, δεν έχουν φωνή, δεν έχουν τη δική τους τοποθέτηση και επομένως δεν αναμένω τίποτα από αυτής της μορφής τις εκδηλώσεις".

Καταλήγοντας, ο κ. Λυσσαρίδης ανέφερε πως "αν δεν βρούμε μεθόδους ώστε η εμμονή της Τουρκίας στις σημερινές της επεκτατικές βλέψεις να είναι μη συμφέρουσα σε ευρύτερα εθνικά της συμφέροντα, δεν θα υπάρχει διέξοδος", όπως διαβάζουμε στο icyprus.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved