ΣΟΚ! Κρέμασαν νεκρό γάτο στα κάγκελα περίφραξης του ΡΙΚ

Newsbomb

Απίστευτη διαστροφή δείχνει το περιστατικό το οποίο σήμερα το απόγευμα καταγγέλθηκε στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ευημερίας Γάτων από εργαζομένους στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, ότι κάποιοι κρέμασαν ένα νεκρό γάτο με σύρμα από τα κάγκελα της εσωτερικής περίφραξης απέναντι από το τμήμα ειδήσεων, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Σύνδεσμος σε ανακοίνωσή του.

"Ο γάτος ήταν ορατός από τα παράθυρα του τμήματος και οι εργαζόμενοι εκεί σοκαρίστηκαν", προσθέτει ο Σύνδεσμος, διευκρινίζοντας ότι έγινε επίσης καταγγελία στον Προσωπάρχη του Ιδρύματος και κάποιοι φρόντισαν και ξεκρέμασαν το νεκρό ζώο.

"Ελπίζουμε ότι αυτό το περιστατικό δεν θα περάσει απαρατήρητο και ασχολίαστο ούτε από τη Διεύθυνση ούτε από τους εργαζομένους στο ΡΙΚ και ότι θα διεξαχθεί άμεσα έρευνα για να βρεθούν οι υπεύθυνοι αυτής της απίστευτης διαστροφής", τονίζει ο Σύνδεσμος, δηλώνοντας την αδυναμία του να κατανοήσει "το κίνητρο των δραστών αυτής της αποτρόπαιης πράξης".

"Ελπίζουμε", συνεχίζει η ανακοίνωση, "οι δράστες να μην ανήκουν στο προσωπικό του ΡΙΚ, διότι θα είναι πραγματικά τραγικό στο χώρο της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να υπάρχουν άτομα που να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο".

"Τέτοια βάρβαρα και μακάβρια μηνύματα", δηλώνει ο Σύνδεσμος, "είναι απαράδεχτο να εκπέμπονται από οπουδήποτε και πολύ περισσότερο από το χώρο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης".

"Επειδή τα ζώα αισθάνονται, πονούν και αγαπούν", προστίθεται στην ανακοίνωση, ο Σύνδεσμος θα ευρίσκεται σε αναμονή για τα αποτελέσματα της έρευνας, την οποία αναμένεται ότι θα διατάξει η Διεύθυνση του ΡΙΚ.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved