Κύπρος: Υποβολή αίτησης για επίδομα τέκνου μέχρι τις 7/2

Newsbomb

Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή αίτησης για το επίδομα τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας για το έτος 2013.

Σε ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι «μετά το πέρας της πιο πάνω ημερομηνίας καμία αίτηση επιδόματος τέκνου και μονογονεϊκής οικογένειας για το έτος 2013, δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή».

Έντυπα αιτήσεων μπορούν να παραληφθούν από τα γραφεία της Υπηρεσίας Χορηγιών και Επιδομάτων, το Υπουργείο Οικονομικών και τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Επίσης, το έντυπο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών www.mof.gov.cy

Παράλληλα, το Υπουργείο Οικονομικών επιθυμεί να πληροφορήσει τις τρίτεκνες/πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες οι οποίες λαμβάνουν επίδομα τέκνου σε μηνιαία βάση ότι θα τους καταβληθεί έκτακτα το επίδομα τέκνου εφόσον το εισόδημά τους με βάση τα στοιχεία της περσινής τους αίτησης δεν ξεπερνούσε τις €39.000.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ως γνωστό, η Νομοθεσία προνοεί την έναρξη καταβολής του επιδόματος σε δικαιούχους μετά την παρέλευση του πρώτου τετραμήνου του έτους, αφού υποβληθούν και εξεταστούν οι σχετικές αιτήσεις για το επίδομα».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved