ΚΥΠΡΟΣ

Τον απήγαγαν για να σβήσει... χρέος οφειλής

Τον απήγαγαν για να σβήσει... χρέος οφειλής

Εφιαλτικές στιγμές έζησε στα χέρια των απαγωγέων του 50χρονος από τη Λεμεσό.

Τον ανάγκασαν να υπογράψει απόδειξη εξόφλησης χρηματικού ποσού που του όφειλαν. Δύο πρόσωπα καταζητεί η αστυνομία.

Όπως κατήγγειλε ο 50χρονος ενώ επέστρεφε χθες βράδυ (23/11/2014) στην κατοικία του, τον προσέγγισαν δύο πρόσωπα, τα οποία διά της βίας τον έβαλαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε απόμερη περιοχή στον Άγιο Αθανάσιο.

Αφού τον κτύπησαν, τον ανάγκασαν να υπογράψει απόδειξη εξοφλήσεως προς συγκεκριμένο πρόσωπο για το χρηματικό ποσό των τεσσάρων χιλιάδων ευρώ. Στη συνέχεια οι δράστες τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο έξω από την κατοικία του και εξαφανίστηκαν.

Όπως ανέφερε στους ανακριτές ο 50χρονος, το δικαστήριο Λεμεσού είχε αποφασίσει όπως του πληρωθεί από συγκεκριμένο πρόσωπο, το ποσό των 5χιλιάδων ευρώ ως οφειλές που προέκυψαν από μεταξύ τους εμπορική πράξη.

Ο οφειλέτης του, του πλήρωσε μέχρι στιγμής χίλια ευρώ και ανέμενε να εισπράξει και τα υπόλοιπα, πράγμα που δεν έγινε αφού χθες υπέγραψε διά της βίας απόδειξη εξόφλησης μετά την απαγωγή και την επίθεση εναντίον του.

Για την υπόθεση καταζητούνται δύο πρόσωπα ως ύποπτοι για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλημμελήματος, επίθεση, βιαιοπραγία και απαγωγή.

πηγη ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ

Σχετικές ειδήσεις