ΚΥΠΡΟΣ

Δημιουργείται Ναυτική ακαδημία στην Κύπρο - Δέχεται φοιτητές το Φθινόπωρο

Δημιουργείται Ναυτική ακαδημία στην Κύπρο - Δέχεται φοιτητές το Φθινόπωρο

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, η Αραβική Ακαδημία Επιστημών, Τεχνολογίας και Θαλάσσιων Μεταφορών και το Ινστιτούτο Θαλάσσιων Υποθέσεων της Ανατολικής Μεσογείου, υπέγραψαν στις 2/8/2015 συμφωνία για δημιουργία Ναυτικής Ακαδημίας στην Κύπρο.

Η δημιουργία της Ναυτικής Ακαδημίας θα γίνει με τη στήριξη του Intercollege Λάρνακας στο κτίριο του οποίου θα στεγαστεί.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης ανέφερε ότι η ίδρυση Ναυτικής Ακαδημίας θα συμβάλει τα μέγιστα στην περαιτέρω ενδυνάμωση του ναυτιλιακού κλάδου στη χώρα μας.

Ο Υπουργός εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, την Αραβική Ακαδημία Επιστημών, Τεχνολογίας και Θαλασσίων Μεταφορών(Arab Academy of Science Technology and Maritime Transport) της Αιγύπτου και το Ινστιτούτο Θαλασσιών Υποθέσεων της Ανατολικής Μεσογείου για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για να καταστεί δυνατή η υπογραφή της πολύ σημαντικής αυτής συμφωνίας, είπε, τόσο για τον τόπο μας όσο και για την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Σχετικές ειδήσεις