ΚΥΠΡΟΣ

Αμμόχωστος: Yπό κράτηση 27χρονος για πυροβολισμούς σε γάμο

Αμμόχωστος: Yπό κράτηση 27χρονος για πυροβολισμούς σε γάμο

Διάταγμα τριήμερης κράτησης εναντίον 27χρονου από την Ορμήδεια, εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις τραυματισμού, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις και χρήση πυροβόλου όπλου σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ του Σαββάτου λήφθηκε πληροφορία για ρίψη πυροβολισμών από κυνηγετικό όπλο στην Ορμήδεια.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ξυλοτύμπου μετέβησαν στη περιοχή και κατάφεραν να συλλέξουν περίπου 20 κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Οι κάλυκες που βρίσκονταν στο έδαφος, άρχιζαν από την Πλατεία της Κοινότητας, κοντά στην εκκλησία μέχρι τη περιοχή «Βάτταινας» προς την έξοδο της Ορμήδειας.

Μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη περιοχή και από έρευνες περισυνέλεξαν πληροφορίες για συγκεκριμένο αυτοκίνητο το οποίο θεάθηκε να κατευθύνεται προς κέντρο δεξιώσεων στην Ορμήδεια όπου βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλια δεξίωση. Εικάζεται ότι οι πυροβολισμοί πιθανόν να ρίχθηκαν από συγγενικό άτομο του ζεύγους που τελούσε το γάμο του.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, μία κοπέλα 20 ετών και ένας άνδρας 61 ετών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν επίσκεψη σε φιλικό τους σπίτι και κάθονταν στη βεράντα.

Η κοπέλα κτυπήθηκε από σκάγια κάτω από το μάτι και το μάγουλο, ενώ ο άνδρας στο δεξιό τμήμα του θώρακα. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο.

Ανακρινόμενος ο 27χρονος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή ΚΥΠΕ

Σχετικές ειδήσεις