Απόπειρα δολοφονίας στην Πάφο

Newsbomb

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να προσαχθούν τα δύο πρόσωπα που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση απόπειρας δολοφονίας, συνωμοσίας και τραυματισμού που Διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και υπεύθυνου του ΤΑΕ Πάφου Νίκο Τσαπή, η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας δολοφονίας συνωμοσίας και τραυματισμού.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τα μεσάνυχτα ανέφερε, δύο πρόσωπα ηλικίας 47 και 52 χρονών μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο.

Ο 47χρονος αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε από το Νοσοκομείο Πάφου ενώ ο 52χρονος λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατείται στο Νοσοκομείο.

Ο κ. Τσαπής ανέφερε πως από τις μαρτυρίες και πληροφορίες που εξασφαλίστηκαν, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος και ο 52χρονος όταν μετέβησαν κοντά στην πολυκατοικία που διαμένουν , τα μεσάνυχτα , δέχθηκαν επίθεση από τον 29χρονο και την 30χρονη ύποπτη με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν προφανώς με αιχμηρό όργανο.

Ο 29χρονος και η 30χρονη συνελήφθησαν και τέθηκαν υπο κράτηση σημείωσε ο κ. Τσαπής ενώ ανακρινόμενοι πρόβαλαν κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν.

"Φαίνεται, ότι η 29χρονη είχε οικονομική διαφορά με την θυγατέρα του 47χρονου θύματος με αποτέλεσμα να συναντηθούν και να συζητήσουν για την διαφορά αυτή", κατέληξε ο κ. Τσαπής.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved