ΚΥΠΡΟΣ

Πάφος: Συλλήψεις με τραπουλόχαρτα και ζάρια στα χέρια...

Πάφος: Συλλήψεις με τραπουλόχαρτα και ζάρια στα χέρια...

Συντονισμένες επιχειρήσεις διενεργεί η Αστυνομία της Κύπρου με σκοπό την πάταξη του φαινομένου τηςκυβείας και του ηλεκτρονικού τζόγου.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, διενεργήθηκαν σε διάφορες επαρχίες, συντονισμένες επιχειρήσεις και έρευνες, σε καφενεία και άλλα υποστατικά.

Δεκαπέντε συνολικά πρόσωπα συνελήφθησαν στις 18/12 από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και κατηγορήθηκαν για κυβεία.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της εκστρατείας για πάταξη της κυβείας μέλη του ΟΠΕ επέδραμαν σε δύο καφενεία στη Λάρνακα όπου εντόπισαν συνολικά 15 πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα και άλλα τεκμήρια και όλοι κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να προσαχθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι ιδιοκτήτες των δύο καφενείων καθώς και δύο θαμώνες κατηγορήθηκαν επιπρόσθετα για κάπνισμα εντός κλειστού κοινού χώρου.

Εννέα συλλήψεις στην Επαρχία Πάφου

Εν τω μεταξύ στην Πάφο, μέλη της Αστυνομίας, διενήργησαν έρευνα σε υποστατικό, όπου εντόπισαν πέντε πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 109 τραπουλόχαρτα και 51 μάρκες.

Αργότερα, μέλη της ΑΔΕ Πάφου, εισήλθαν σε καφενείο σε χωριό της επαρχίας Πάφου, εντοπίζοντας τέσσερα πρόσωπα να επιδίδονται σε κυβεία.

Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 36 μάρκες και 97 τραπουλόχαρτα, ενώ όλοι οι ενεχόμενοι στην υπόθεση κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται σε παγκύπρια κλίμακα και εντατικοποιούνται τις μέρες των εορτών

ΠΗΓΗ ikypros.com

Σχετικές ειδήσεις