ΚΥΠΡΟΣ

Λεωφορεία προς αεροδρόμια κατά τις γιορτινές μέρες στην Κύπρο

Λεωφορεία προς αεροδρόμια κατά τις γιορτινές μέρες στην Κύπρο

Τα λεωφορεία που συνδέουν τα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου με τη Λευκωσία και τη Λάρνακα, θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια και κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό.

Οπως αναφέρει ο Πάμπος Καπνός, διευθυντής της εταιρείας Kapnos Airport Shuttle που συνδέει με λεωφορεία τα δύο αεροδρόμια με τη Λευκωσία και τη Λάρνακα, καθημερινά πραγματοποιούνται 67 δρομολόγια:

37 δρομολόγια Λευκωσία - Λάρνακα - Λευκωσία, 10 δρομολόγια Λευκωσία - Πάφος - Λευκωσία και άλλα 10 Λάρνακα - Πάφος - Λάρνακα. Επιπλέον, πραγματοποιούνται άλλα 10 δρομολόγια που συνδέουν τα δύο αεροδρόμια. Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, έχουν αναπροσαρμοστεί τα δρομολόγια.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) θα εκτελούνται δρομολόγια μέχρι τις 21:30 από τη Λευκωσία και μέχρι τις 22:15 από το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Αλλαγές έχουν γίνει και στα δρομολόγια της ημέρας των Χριστουγέννων αλλά και της Πρωτοχρονιάς.

Στις 26 Δεκεμβρίου 2015 και στις 02 Ιανουαρίου 2016 τα δρομολόγια θα αρχίσουν κανονικά από τις 00:30 π.μ από το Αεροδρόμιο Λάρνακας και από τη 01:15 π.μ από Λευκωσία.

Τα δρομολόγια από Λευκωσία εκτελούνται από την αφετηρία των λεωφορείων στη Λεωφόρο Κυρηνείας, πίσω από Μελκονιάν και έναντι Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής Αρχηγείου Αστυνομίας και από Λάρνακα από τη Λεωφόρο Αιγύπτου 11, έναντι εκκλησίας Φανερωμένης. - See more at:

ΠΗΓΗ philenews.com

Σχετικές ειδήσεις