ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος: Σήμερα (30/04) οι απαντήσεις που θα λύσουν το γρίφο του διπλού φονικού

Κύπρος: Σήμερα (30/04) οι απαντήσεις που θα λύσουν το γρίφο του διπλού φονικού

Σήμερα Δευτέρα, αναμένεται να έχουν στα χέρια τους οι ανακριτέςτις επιστημονικές εξετάσεις που έγιναν στο μαχαίρι και στα ρούχα που βρέθηκαν στο πατρικό σπίτι του 33χρονου κατηγορούμενου, τα οποία θα συμπληρώσουν το παζλ για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

kypros dolofonia2

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η αναγνωριστική παράταξη, την οποία θα κληθεί να επιθεωρήσει ο 15χρονος γιος των θυμάτων και αυτόπτης μάρτυρας ενώ εξακολουθούν να αναζητούνται το πορτοφόλι του Γιώργου Χατζηγεωργίου και η κουκούλα.

Τη ληστεία και συγκεκριμένα το χρηματοκιβώτιο, που βρισκόταν στην οικία, αναφέρουν ως κίνητρο οι τέσσερις συλληφθέντες, αναφέρει το sigmalive.com.

Ως φυσικό αυτουργό οι τρεις από τους συλληφθέντες «δείχνουν» τον 33χρονο πρώτο ύποπτο.

Οι νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κατά τη χθεσινή προσαγωγή ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου του 22χρονου, που συνελήφθη αργά το βράδυ του Σαββάτου και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση, όπως και οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, ένας 33χρονος, η 21 ετών σύντροφός του και ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του.

Χθες το απόγευμα η ανακριτική ομάδα επέστρεψε στην οδό Ζαλόγγου, στην οικία, που διαπράχθηκε το έγκλημα, με τον 4ο ύποπτο, τον 22χρονο, που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, ο οποίος υπέδειξε τα σημεία, που αφορούν το ρόλο του για ενίσχυση της μαρτυρίας του.

Διαβάστε επίσης: Σκότωσαν το ζευγάρι για να πάρουν το χρηματοκιβώτιο

Παρέμειναν για περισσότερο από μία ώρα στο σπίτι, όπου ο 22χρονος υπέδειξε στους ανακριτές τα σημεία από τα οποία πέτυχαν είσοδο στην οικία.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ο ίδιος μπήκε από την πόρτα της κουζίνας και ανέβηκε στον επάνω όροφο μαζί με τον 33χρονο φερόμενο ως δράστη, όπου διαπίστωσε ότι οι ένοικοι της οικίας ήταν νεκροί.

Σε υποδείξεις σκηνών θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι ύποπτοι.

Η selfie με Τζούλια Αλεξανδράτου και «αγάπη μόνο»

Επαφές με ανθρώπους της νύχτας φαίνεται πως είχε o Λοΐζος Τζιωνής, ένας από τους φερόμενους δράστες του διπλού φονικού στην Κύπρο. Οι κυπριακές Αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για τον «εγκέφαλο» της δολοφονίας του 60χρονου καθηγητή Γιώργου Χατζηγεωργίου και της 59χρονης συζύγου του Ντίνας Στεργίου, στο Στρόβολο.

Σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε την Κυριακή (29/04/2018), ο 33χρονος Λοίζος Τζιωνής διακρίνεται να βγάζει selfie με το γνωστό μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου και τον «αγάπη μόνο», ο οποίος εμφανίζεται σε κανάλια και event, αναφέρει το politis.com.cy.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr την επίμαχη selfie αλλά και φωτογραφία των τριών εκ των τεσσάρων συλληφθέντων και συγκεκριμένα του Λοΐζου Τζιωνή, της συντρόφου του Σάρα Σιανς και του ετεροθαλούς αδερφού του Λευτέρη Σολωμού.

Πηγή φωτογραφιών: politis.com.cy

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Ο δράστης του διπλού φονικού με Τζούλια Αλεξανδράτου και «αγάπη μόνο» (pics)

Σοκ: Ποινή φυλάκισης για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια



Σχετικές ειδήσεις