ME TO N & ME TO Σ

Οι Άλκηδες δεν σώζονται με δάκρυα…

Οι Άλκηδες δεν σώζονται με δάκρυα…
Intime News

Κλάψαμε όλοι για τον Άλκη. Πολύ. Όπως είχαμε κλάψει και παλιότερα. Για άλλα παιδιά. Για όλους, όσοι έχουν «φύγει», επειδή ήταν άλλη ομάδα από τους δολοφόνους τους!

Αλλά, συγχώρα με αν σου χαλάω την ησυχία, οι Άλκηδες εκεί έξω, οι επόμενοι Άλκηδες- διότι θα υπάρξουν…- δεν θα σωθούν με το κλάμα μας, τα post και τα stories μας, όσα likes και αν πάρουν. Θα σωθούν, αν σωθούν, με μέτρα. Θα σωθούν μαθαίνοντας στα παιδιά μας ότι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Ηρακλής κοκ δεν είναι εχθρός. Είναι αντίπαλος. Θα σωθούν αν τα παιδιά μας μάθουν ότι όποιος δεν υποστηρίζει την ομάδα/το κόμμα/τη θέση μας δεν πρέπει να τον σκοτώνεις… Πρέπει να τον σέβεσαι και να τον ακούς.

Θα σωθούν όταν η Πολιτεία, που τώρα κλαίει (σιγά…) για τον Άλκη, αποφασίσει επιτέλους να τελειώσει αυτή την αλητεία που με τον μανδύα του οπαδού (οργανωμένου και μη) φτιάχνει συμμορίες, πουλάει από προστασία μέχρι ναρκωτικά και παίρνει δύναμη στα μάτια των «καμένων» δολοφονώντας πιτσιρίκια σαν τον Άλκη… Και μετά τα διαφημίζει με «πανό» στα γήπεδα. Τόσο εμετός!

Θα σωθούν αν οι Υπουργοί, Γραμματείς και Φαρισαίοι, αποφασίσουν να αντιμετωπίσουν όλους αυτούς τους νταήδες, τους «νταβατζήδες» των γηπέδων και του αθλητισμού ως νταβατζήδες και όχι ως ψηφοφόρους.

Θα σωθούν αν όλοι αυτοί που τους χαϊδεύουν στο βωμό του… 12ου ή 6ου παίκτη, θα βγουν απέναντι τους και θα τους αντιμετωπίσουν ως δολοφόνους ή επίδοξους δολοφόνους. Όλους αυτούς που η… θύρα τους είναι πάνω από την ομάδα τους.

Θα σωθούν αν σταματήσουμε ΟΛΟΙ μας να είμαστε υποκριτές και να θυμόμαστε ότι υπάρχει πρόβλημα με όλα αυτά τα αποβράσματα εγχώρια και εισαγόμενα, μόνο κάθε φορά που θα χάνεται ένας Άλκης…

Όσο συνεχίζεται αυτή η υποκρισία, θα σκοτώνονται εκεί έξω οι Άλκηδες και οι δολοφόνοι θα τραβάνε και βίντεο από τα … «πεσίματα» για να πείσουν τους πιτσιρικάδες που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να είναι φίλαθλοι, οπαδοί ή… δολοφόνοι, ότι εμείς εδώ είμαστε πιο «μάγκες» από τους άλλους και θα σας κάνουμε και εσάς πιο μάγκες…

Και θα ανεβαίνετε στην ιεραρχία, άμα χτυπάτε καλά τους Άλκηδες και αν χρησιμοποιείτε με μαεστρία τα δρεπάνια, τα κατσαβίδια, τους λοστούς και τις σιδερογροθιές… Κι αν τύχει και γίνετε εσείς Άλκηδες, δεν πειράζει… Θα ξεπλύνει το αίμα σας τα… δάκρυα όλων αυτών που σας προόριζαν να σκοτώσετε ή να σκοτωθείτε. Αν και συνήθως την πληρώνουν παιδιά σαν τον Άλκη που κάποιος τους ρώτησε «τι ομάδα είσαι ;» και έδωσαν τη λάθος απάντηση… Έτσι θα πούμε για να ξαλαφρώσουμε. Αλλά έτσι δεν είναι. Λάθος είναι, εδώ και χρόνια, όλο αυτό που στήσαμε και το ονομάσαμε κοινωνία. Ζούγκλα είναι. Μια ζούγκλα που τα τέρατα θα φάνε στο τέλος όλους τους Άλκηδες. Και εμείς θα κάνουμε ότι κλαίμε… Μέχρι να ξεχαστεί ο Άλκης. Μέχρι τον επόμενο Άλκη…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Θεσσαλονίκη - Κούγιας: Συμμορία εμπόρων ναρκωτικών και σωματεμπορίας οι δολοφόνοι του Άλκη

Δολοφονία Άλκη: Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για οπαδική βία - Συμμετείχε και στα επεισόδια του Βόλου

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη - Σεσημασμένος χούλιγκαν