ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άλκη: Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για οπαδική βία - Συμμετείχε και στα επεισόδια του Βόλου

Δολοφονία Άλκη: Ο 23χρονος είχε συλληφθεί για οπαδική βία - Συμμετείχε και στα επεισόδια του Βόλου
«Βίος και πολιτεία» ο 23χρονος από την Αλβανία που δολοφόνησε τον Άλκη
INTIME NEWS

Γνώριμος των Αρχών φαίνεται πως είναι φερόμενος δολοφόνος του 19χρονου Άλκη που έπεσε νεκρός από χτυπήματα και μαχαιριές τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεαρός με καταγωγή από την Αλβανία, είναι σεσημασμένος και θεωρείται σκληρός χούλιγκαν. Το 2019 είχε επιτεθεί ξανά σε ομάδα ατόμων με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ενώ σε βάρος του εκκρεμεί η διεξαγωγή δίκης για το συμβάν.

Το 2019 είχε συλληφθεί για οπαδική συμπλοκή και εις βάρος του εκκρεμεί δίκη, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega η επίθεση τον Μάρτιο του 2019 έγινε με πανομοιότυπο τρόπο και στην ίδια περίπου περιοχή.

Τότε ο 23χρονος, μαζί με άλλα τρία άτομα είχαν επιτεθεί με παρόμοιο τρόπο σε δύο νεαρούς. Αφού τους αιφνιδίασαν τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Τα χτυπήματα ήταν ταυτόσημα, με μαχαίρι στον μηρό, με τους αστυνομικούς να μιλούν για σχεδόν ίδιες συνθήκες.

Ο 23χρονος τότε συνελήφθη ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, με τη δίκη εις βάρος του να εκκρεμεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο αμάξια τα οποία ενεπλάκησαν στην επίθεση.

Μάλιστα στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Mega, ο 23χρονος συλληφθείς είχε πάρει μέρος στα επεισόδια του Βόλου στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, με τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί τότε πάνω στη γέφυρα.

Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι και να επιτίθεται, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος εργάζεται σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Λαδάδικων.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega:

Δείτε φωτογραφίες του 23χρονου:

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την σύλληψη του 23χρονου

Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου (σχετ. το από 01-02-2022 Δ.Τ. της Υπηρεσίας μας).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα – προανάκριση συνεχίζεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άλκης Καμπανός: Φίλος του 19χρονου αναγνώρισε τον 23χρονο συλληφθέντα