MEDIA

Πέτσας, Χατζηδάκης και Μηταράκης καλεσμένοι της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN αυτό το Σαββατοκύριακο

Πέτσας, Χατζηδάκης και Μηταράκης καλεσμένοι της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN αυτό το Σαββατοκύριακο
H Φαίη Μαυραγάνη ξεκινά από τις 5.30 την πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου
open tv

H εκπομπή καταγράφει υψηλές πτήσεις τηλεθέασης κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κοινού.

Με έγκυρη και άμεση ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει τώρα, όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος της εκπομπής, η Φαίη Μαυραγάνη ξεκινά από τις 5.30 την πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN Τώρα Ό,τι Συμβαίνει τερμάτισε πρώτη στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 20,7% το Σάββατο (με διαφορά 1,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι) και 16,1% την Κυριακή (με διαφορά 4,2 μονάδων από το δεύτερο κανάλι).

Αυτό το Σάββατο στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει θα βρίσκεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στις 8.30 δίνοντας απαντήσεις στη Φαίη Μαυραγάνη σε φλέγοντα ερωτήματα. Τι σημαίνει για τη χώρα μας η τουρκική εισβολή στη Συρία; Τι θα γίνει με την διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης; Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα στις ευάλωτες κατηγορίες πολιτών;

Με καλεσμένους που θα δώσουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα έρχεται και η εκπομπή της Κυριακής. Στις 8.30 καλεσμένοι στο στούντιο του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει θα είναι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας για το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ, αλλά και ο υφυπουργός Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων Νότης Μηταράκης δίνοντας απαντήσει για τα αναδρομικά των συνταξιούχων και το νέο ασφαλιστικό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή πασίγνωστη ηθοποιός - Τι συνέβη (pics)

Σχετικές ειδήσεις