MEDIA

Survivor 1: Για πρώτη φορά δείτε βίντεο με πλάνα που δεν παίχτηκαν ποτέ στον αέρα

Survivor 1: Για πρώτη φορά δείτε βίντεο με πλάνα που δεν παίχτηκαν ποτέ στον αέρα

Το πιο επιτυχημένο από όλα τα "Survivor" ήταν το πρώτο με νικητή τον Ντάνο.

Μεγάλο ποσοστό των τηλεθεατών είχαν καθηλωθεί στις τηλεοράσεις τους για να δουν τα αγωνίσματα και μετά να τσακωθούν στα social media για τον Ντάνο, τον Χανταμπάκη και τους υπόλοιπους παίκτες.

Το κοινό είχε αγαπήσει την πρώτη σεζόν του reality. Σε αυτή συμμετείχε και η Λάουρα Νάργιες η οποία θυμήθηκε ανήμερα του Πάσχα τα παλιά και αποφάσισε να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δεν έχει βγει ποτέ ξανά στον αέρα.

«Έχει επαληθευτεί. Ένα-δύο, ένα-δύο, τεστ, τεστ... Και πριν από τρία χρόνια που λέτε μαζευτήκαμε με κάτι τρελούς και πήγαμε στην απομόνωση. Τόσο καιρό που μείναμε από τον Φλεβάρη κάναμε ένα Πάσχα τελείως διαφορετικό, ίσα ίσα που η παραγωγή μας έκανε έκπληξη κάτι τσουρέκια και αυγά - τι χαρά!!! - μακριά από τους αγαπημένους μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον. Ήμασταν ευτυχισμένοι ⭐️ Αυτό είναι ένα backstage video που δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ όπου πειράζω τον ηχολήπτη μας. Έχουμε free day εκείνη την ημέρα και χαλαρώνουμε σπίτι μας. Σίγουρα θα έχει προηγηθεί το μεσημεριανό με φακόρυζο, μπορεί να ήταν και σκέτη καρύδα μόνο... Μου λείπουν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Τους σκέφτομαι πολύ. Αλλά ξέρω ό,τι μας συμβαίνει είναι για καλό. Χρόνια πολλά σε όλους σας αγαπάρες μου. Να προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε πάντα υγιείς. @evridiki_valavani @kostaskok4 @bo_fugitive σας αγαπάω ρεεε ❤️ Τι στιγμές αυτές... ? @kiriakos_doulgeris σε ευχαριστώ για το video και sorry για το mini troll ?? 1,2,3 Survivors!» έγραψε η Λάουρα Νάργιες στην λεζάντα της ανάρτησης.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός - Αριθμοί-σοκ: «Ίσως 100.000 με 200.000 τα κρούσματα στην Ελλάδα»

Κορονοϊός: Στους 112 οι νεκροί στην Ελλάδα - Κατέληξαν δύο άνδρες

Κορονοϊός: Οι σπασμένες πόρτες του τρόμου - Σοκαριστικές εικόνες μέσα από το εργαστήριο της Ουχάν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι εξελίξεις για την αιτία της πυρκαγιάς - Τι ερευνούν οι Αρχές