MEDIA

Χρήστος Λούλης: Η απάντησή του στις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ (video)

Χρήστος Λούλης: Η απάντησή του στις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ (video)

To νέο σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη αποσύρθηκε με απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας: «Δύο νέα σποτ άρχισαν να προβάλλονται στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Το ένα από αυτά προκάλεσε κάποιες αντιδράσεις και κριτική για σεξισμό. Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε.
Ο στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του. Η καμπάνια θα συνεχιστεί με το άλλο σποτ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τον Χρήστο Λούλη και την Κατερίνα Λέχου για την ευγενική τους προσφορά».


Απάντηση στις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε το σποτ της Πολιτικής προστασίας με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Λούλη, το οποίο κατηγορήθηκε από κάποιους και ως σεξιστικό, έδωσε ο ηθοποιός μιλώντας στο OPEN Ελλάδα.

«Δεν πιστεύω ότι το σποτάκι είναι σεξιστικό. Δείχνει ένα υποθετικό σενάριο ενός ζευγαριού ας πούμε. Πάντα κάποιος είναι πιο επιπόλαιος, πάντα κάποιος είναι πιο σώφρων, έτυχε σε αυτό να είναι ο άντρας πιο σώφρων. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ισχύει για όλους, ούτε αυτό σημαίνει πως είναι μια πρόταση να γίνει έτσι. Αν θέλεις να πειραχτείς με κάτι θα συμβεί, ο σκοπός του σποτ δεν ήταν αυτός…», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δες όλα όσα είπε στην εκπομπή Open Ελλάδα στο βίντεο

Πηγή: Gossip-tv.gr