MEDIA

Ιωάννα Μαλέσκου: Η γκάφα στην πρεμιέρα - Χαμός στο twitter με τα ελληνικά της (pics)

Ιωάννα Μαλέσκου: Η γκάφα στην πρεμιέρα - Χαμός στο twitter με τα ελληνικά της (pics)

Ο ΣΚΑΪ έδωσε το σήμα για την έναρξη της νέας σεζόν - Στις 12 το μεσημέρι, στον αέρα του σταθμού βγήκε η νέα ψυχαγωγική πρόταση από το Φάληρο, με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν ο πρώτος που εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής και σίγουρα αυτή την είσοδο δεν θα την ξεχάσει ποτέ η Ιωάννα Μαλέσκου!

Τι συνέβη; Δεν πρόλαβε να μπει ο πρώτος συνεργάτης της και… την χαιρέτησε: «Γεια σου Κατερίνα»! Ουπς, ξέχασε το όνομά της; Την μπέρδεψε; Πάντως η Ιωάννα δεν την αποκάλεσε!

«Κατερίνα; Να το το πρώτο μου λάθος» αναφώνησε ο Παναγιώτης και η Ιωάννα Μαλέσκου τόνισε «Δεν είναι λάθος, ας ξανασυστηθούμε! Έχει χάσει τα μυαλά του γιατί σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς…» και με αυτόν τον τρόπο τον δικαιολόγησε!

Η αντίδραση του Twitter στην πρεμιέρα της Μαλέσκου

Πρώτο «κρας-τεστ» για κάθε πρεμιέρα τηλεοπτικής εκπομπής είναι φυσικά τα social media και κατά κύριο λόγο το Twitter. Η Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It έγιναν trend στο Twitter και ομολογούμε πως η πλειοψηφία των tweets ήταν θετικά, με πολλά από αυτά να εστιάζουν στον τρόπο που χειρίζεται την ελληνική γλώσσα η παρουσιάστρια.

«“Παραταύτα”, “πολυσχιδής”, “υποδηλοί”: Μ***, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, επιτέλους κάποια που ξέρει να μιλά ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ Ελληνικά!» γράφει κάποιος άλλος για τον τρόπο που εκφράζεται η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε την gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Ηράκλειο: Έκτακτα περιοριστικά μέτρα με απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά