The Bachelor: Αυτός είναι ο λόγος που η Έλενα δεν αποχαιρέτησε τις συμπαίκτριές της

Newsbomb

The Bachelor: Τι αποκάλυψε η Μαγδαληνή που επίσης έφυγε από το ριάλιτι

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) η Μαγδαληνή, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το επεισόδιο της Παρασκευής (16/10) του "The Bachelor".

«Η Έλενα είχε τη διαίσθηση ότι θα έφευγε και μας είχε ήδη χαιρετήσει. Εκείνη τη μέρα μας είπε απλά να μην την χαιρετήσουμε, γιατί δε θα μπορούσε να το διαχειριστεί αυτό. Ήθελε απλά να χαιρετήσει τον Παναγιώτη και να φύγει κυρία, όπως και έκανε», είπε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή που αποχώρησε οικειοθελώς από το The Bachelor για την κίνηση της Έλενας Μπάση κατά την αποχώρησή της.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της τελετής των ρόδων, και ενώ υπήρχε ήδη αρκετή ένταση στην ατμόσφαιρα η Μαγδαληνή ζήτησε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο να μιλήσουν. Εκεί του είπε πως μετά το ραντεβού τους δεν αισθάνθηκε κάτι από εκείνον και έτσι πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος τη ρώτησε αν είναι σίγουρη για αυτή της την απόφαση με εκείνη να του λέει πως το έχει σκεφτεί και δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη.

Η πρώην παίκτρια δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια θέλει να κερδίσει αλλά και ποια δεν θέλει να είναι η… νύφη!

«Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Νικολέτα, αυτή που δεν θα ήθελα είναι η Μαρίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή, με την Ναταλία Γερμανού να λέει αστειευόμενη, «Ποιος την θέλει;».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved