Άγριες Μέλισσες: Η σύγκρουση ανάμεσα σε Δούκα και Νικηφόρο θα είναι άγρια!

Newsbomb

Άγριες Μέλισσες: Διαβάστε πρώτα εδώ όσα θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η επιστροφή του Δούκα στο Διαφάνι αλλάζει για πάντα τις ισορροπίες στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Δούκας προσπαθεί να ξαναπάρει τη θέση του μέσα στο σπίτι αλλά και στην οικογέ­νεια, αν και ο Νικηφόρος δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τόσο εύκολα όσα έχει κατα­φέρει όλα αυτά τα χρόνια. Και ο Δούκας, όμως, γνωρίζει πώς να κερδίζει τις μάχες και ξεκινά με το να επισκεφθεί τον συνεταιρισμό.

Εκεί, για πρώτη φορά, συναντάει τον Μιλτιάδη ύστερα από έξι χρόνια. Εν τω μεταξύ, και ο Τόλλιας είναι αναστατωμένος και βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά την προτροπή του Αλέξη ν' ανασκευάσει την κατάθεση του.

Μάλιστα, προκειμένου ν' αποφύγουν τη δίκη, ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή μία άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον Προκοπή! Την επόμενη μέρα, όμως, έρχεται μία μεγάλη ανατροπή.

Ο Γραμματικός αθωώνει τον Δούκα και φέρνει αναστάτωση στο χωριό και στον Μιλτιάδη. Το κλίμα είναι βαρύ, καθώς ο Νικηφόρος καταλαβαίνει πως θα πρέπει να αντιμε­τωπίσει τον πατέρα του στα ίσα πια. Ο πατριάρχης της οικογένειας επέστρεψε για τα καλά και είναι σίγουρο πως θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τα πάντα.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved