Αλέξανδρος Τσουβέλας: To ΤΑΞΙ και το απρόοπτο: «Τρύπησε το παντελόνι...»

Newsbomb

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μπορεί να είναι από τους καλύτερους stand up comedians στην Ελλάδα είναι όμως και ο καλύτερος οδηγός «TAXI» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας μίλησε στην εκπομπή, «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα ευτράπελα που έχουν συμβεί στα γυρίσματα της εκπομπής του.

Αρχικά ανέφερε: «Ο αδερφός μου και τα ξαδέρφια μου είναι οδηγοί ταξί και όταν βρισκόμασταν στα τραπέζια μιλούσαν πάντα για τις κούρσες. Και επειδή ο πατέρας μου είναι παπάς έλεγε “να μιλάω και εγώ για θαψίματα, να φέρω τη δουλειά στο σπίτι;”. Κάπως έτσι σταματήσαμε.

Είναι ιερέας στο χωριό. Ήταν εδώ στην Αθήνα αλλά πήγε πριν από κάποια χρόνια στο χωριό. Δεν με βάφτισε ο μπαμπάς μου γιατί εκείνη την περίοδο ήταν οικοδόμος. Και ο παπάς που με βάφτισε οικοδόμος ήταν. Δεν είναι κάποια αίρεση απλά έτυχε. Δεν έχει δουλειά ρε Γρηγόρη. Ο πατέρας μου είχε τελειώσει τη Ριζάρειο. Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, το ένιωσε παραπάνω και έγινε ιερέας. Ο πατέρας μου έγινε παπάς στα 36. Ήταν πρασινοσκούφης».

Και στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει ευτράπελα που του έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της εκπομπής του: «Σε έναν παίκτη τρύπησε το παντελόνι του στον καβάλο κατά τη διάρκεια του γυρίσματος αλλά δεν το είχαμε προσέξει… Ο άνθρωπος ξεκίνησε νορμάλ και έτσι όπως έκατσε άνοιξε το παντελόνι του και τότε είδα το πλάνο του, είδα το λευκό μπουτάκι του»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved