MEDIA

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα

Παναγιώτης Μπουγιούρης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν επιδιώκει τη δημοσιότητα

Στην εκπομπή Φλερτ φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Με μεγάλη θέλξη, αγάπη και θαυμασμό μίλησε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης για τα ταξίδια του σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής αλλά και της Ασίας σε συνεργασία με την ActionAid. Παράλληλα, μίλησε για τον τρόπο υιοθεσίας παιδιών μέσω του οργανισμού, ενώ περιέγραψε μαγικές στιγμές από τις περιπέτειές του.

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα έχει ρόλο σε σειρά που θα γυριστεί στο Ιράν και θα αφορά την εποχή του Βυζαντίου.

«Η αλλαγή στο look μου, το μούσι δηλαδή που έχω αφήσει είναι για τις ανάγκες του νέου μου ρόλου. Είναι για μια σειρά εποχής, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει στο Ιράν. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα γιατί μου ζητήθηκε να μην μοιραστώ πολλά. Βέβαια είναι σε αναμονή γιατί μας βρήκε ο κορονοϊός και δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να πάω γιατί κι εκεί έχουν μεγάλο θέμα. Πιστεύω με το νέο έτος πια. Διαδραματίζεται στην εποχή του Βυζαντίου οπού υπήρχαν οι μεγάλες μάχες μεταξύ της αυτοκρατορίας και των Περσών, οπότε έχουμε τη συνάντηση διαφόρων προσώπων του Βυζαντίου με άλλες προσωπικότητες του Ιράν. Είμαι ενθουσιασμένος που μου έγινε αυτή η πρόταση. Δεν μπορώ να πω πολλά για τον ρόλο παρά μόνο ότι άφησα το μούσι και τα μαλλιά, ώστε να μοιάζω λίγο», είπε και συνέχισε:

«Οι μεγάλες παραγωγές με τρομάζουν λίγο. Είναι θέμα και της προσωπικότητας μου. Η καριέρα μου έχει δώσει πάρα πολλά. Το δημιουργικό κομμάτι είναι αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο, αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιδιώκω την δημοσιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο