MEDIA

Δαδακαρίδης: «Θέλω να πάει και 3η σεζόν το «Έτερος Εγώ» (vid)

Δαδακαρίδης: «Θέλω να πάει και 3η σεζόν το «Έτερος Εγώ» (vid)

Λίγες μόλις μέρες μετά την κυκλοφορία του, ο «Έτερος Εγώ» έχει κερδίσει το κοινό και έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς που προβάλλεται από την Cosmote TV, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The Tonight Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου με μεταξύ άλλων μίλησε για το «Έτερος Εγώ» και είπε πως θα ήθελε πολύ να συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναφέρθηκε και στα γυρίσματα της «Φαμίλιας» και είπε πως περνάνε πολύ καλά και πως γελάνε πολύ και ανθρώπινα.

Όσο για την πανδημία του κορονοϊού και τις πληγές που αφήνει στον θεατρικό χώρο, τόνισε: «Δυστυχώς όπως όλα τα θεατρικά σπίτια έτσι έκλεισε και το δικό μας αυτό το περίεργο φαινόμενο. Δύσκολο να κλείνεις το σπίτι σου πολύ. Και δύσκολο να βλέπεις συνανθρώπους και συναδέλφους σου σε πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Νομίζω ότι μέσα σε ένα πραγματικό αδιέξοδο το οποίο ζουν οι άνθρωποι, υπάρχει ίσως η ανάγκη της εξέλιξης και η ανάγκη της διαφορετικής συμπεριφοράς και αντιμετώπισης σε αυτό που λέμε πολιτισμό. Είναι πολύ δύσκολο να μπορείς να είσαι σωστός απέναντι στις υποχρεώσεις σου εάν βιοπορίζεσαι μόνο από το θέατρο. Ο πολιτισμός υπάρχει παντού».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πρόβλεψη - σοκ από τον Τσακρή – Χειρότερος από τον Νοέμβριο ο Ιανουάριος