MEDIA

Masterchef Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος παίχτης που επιστρέφει στο παιχνίδι

Masterchef Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος παίχτης που επιστρέφει στο παιχνίδι

Masterchef Spoiler: Μετά τη Μαρίνα Ντεμολλάι ετοιμάζονται για επιστροφή άλλοι δύο παίχτες που έχουν αποχωρήσει τις προηγούμενες εβδομάδες

Οι ανατροπές στο Master Chef συνεχίζονται καθώς η παραγωγή ετοιμάζει την επιστροφή στην κουζίνα συνολικά τριών παιχτών που έχουν αποχωρήσει.

Η πρώτη από τους δύο αναμένεται να είναι η Μαρίνα Ντεμολλάι, η τελευταία δηλαδή αποχωρήσασα από το ριάλιτι μαγειρικής.

Σύμφωνα με το «Πάμε Δανάη» η δεύτερη επιστροφή είναι αυτή του Αλέξανδρου Συνοδινού, του σεφ που ήρθε για το παιχνίδι από την Αγγλία.

Το spoiler λέει ότι ο Αλέξανδρος θα καταφέρει να επιστρέψει στην τελευταία από τις τρεις «μονομαχίες» που θα κληθεί να δώσει για να κερδίσει ξανά μια ποδιά του Master Chef.

Το τεστ δημιουργικότητας έφερε στον «τάκο» τέσσερις από τους 12 παίχτες του Master Chef με τους τρεις από αυτούς να έχουν «παρελθόν».

Ανούς, Λία και Παύλος έχουν βρεθεί ξανά σε δοκιμασία αποχώρησης – ο Παύλος για δεύτερη συνεχόμενη φορά – ενώ η τέταρτη της παρέας, η Μαργαρίτα θα έχει την πρώτη εμπειρία της σε μια τέτοια διαδικασία.

Το πιάτο αντιγραφής, ωστόσο, αναμένεται να τους δυσκολέψει πολύ και όπως ακούγεται χαρακτηριστικά στο trailer του σημερινού επεισοδίου πρόκειται για μια «αντίγραφη-άθλο».

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Παύλος Ιωαννίδης ζητούν «απόλυτη συνέπεια και ακρίβεια» με του τέσσερις υποψήφιους να πιέζονται πολύ από τους χρόνους και την αποστολή τους.

«Κάθε αποχώρηση θα είναι μια μαχαιριά» σχολιάζει ο Διονύσης και οι τρεις κριτές αποχαιρετούν τον ηττημένο με τη φράση «για εμάς ήταν μεγάλη χαρά που σε είχαμε εδώ».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ολοταχώς για «μαύρο» ρεκόρ - Ίσως αγγίξουν και τις 4.000