MEDIA

Τζέιμς Καφετζής: Ο παίκτης που έκανε άνω κάτω το Survivor – Το βιογραφικό και η ζωή του «Πρίγκιπα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο παίκτης που έκανε άνω κάτω το Survivor – Το βιογραφικό και η ζωή του «Πρίγκιπα»
Twitter

Τζέιμς Καφετζής: Ο «Πρίγκιπας» του φετινού Survivor αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και έφερε τα πάνω – κάτω στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η απόφαση του Τζέιμς Καφετζή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor, ανέτρεψε πλήρως τα δεδομένα του παιχνιδιού. Ο 24χρονος Ροδίτης θα ήταν υποψήφιος με βάση όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, όμως, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι αποχωρεί σήμανε… συναγερμός στην παραγωγή για να αποφασιστεί ποια θα είναι η συνέχεια του παιχνιδιού. Ειδικότερα από τη στιγμή που πλησιάζει η ώρα όπου οι δυο ομάδες δεν θα υφίστανται πλέον και ο κάθε παίκτης θα αγωνίζεται ατομικά, χρειάστηκε να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Όπως φαίνεται κι από το μήνυμα του αδερφού του, ο Τζέιμς Καφετζής ήταν από τους παίκτες που αντέδρασαν στην απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να παραταθεί το ελληνικό Survivor για έναν ακόμα μήνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν διαπραγματεύσεις της παραγωγής με τους παίκτες, ωστόσο, δεν τα βρήκε με όλους. Ένας από αυτούς που δεν συμφώνησαν στους νέους όρους φαίνεται πως είναι και ο «πρίγκιπας» του φετινού παιχνιδιού.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει έντονη φημολογία ότι τον δρόμο του Τζέιμς ετοιμάζεται να πάρει και ο Νίκος Μπάρτζης. Ο «κολλητός» του Τζέιμς στο παιχνίδι πέρα από το γεγονός ότι χάνει το στήριγμά του στον Άγιο Δομίνικο με αυτή την αποχώρηση, φέρεται να διαφωνεί κι αυτός με τους νέους όρους που προτείνει η παραγωγή. Για την περίπτωση του Νίκου Μπάρτζη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι ακόμα και γίνονται συζητήσεις έτσι ώστε να πειστεί και να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι τέλος.

Θυμίζουμε ότι αυτό έχει συμβεί με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος ήταν έτοιμος κι αυτός να προχωρήσει σε μια κίνηση ανάλογη με τον Τζέιμς και τον Νίκο ωστόσο φαίνεται πως μεταπείστηκε και θα συνεχίσει κανονικά στο Survivor.

Τζέιμς Καφετζής: Ποιος είναι ο 24χρονος «Πρίγκιπας» του Survivor

«O James Καφετζής είναι 24 ετών και μένει στη Ρόδο. Δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. Έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία. Ζει και αναπνέει για τη θάλασσα και μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα. Θεωρεί ότι η πείνα είναι παιχνίδι μυαλού και ότι μπορεί αν ανταπεξέλθει. Μεταξύ άλλων, αυτό που θα του λείψει στο SURVIVOR είναι το κινητό του, μιας και είναι εθισμένος στα social media. Τον ενοχλούν η αδικία, το κουτσομπολιό. Η ασυλία είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για εκείνον, γιατί έτσι θα μπορέσει να παραμείνει περισσότερο στο παιχνίδι».

Τα παραπάνω, αναφέρει το σύντομο βιογραφικό του Τζέιμς Καφετζή στην επίσημη σελίδα του ΣΚΑΪ για το Survivor. Ο νεαρός από τη Ρόδο, με το «τετράγωνο» μυαλό και τη στρατηγική του, κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Τζέιμς Καφετζής όταν μπήκε στο Survivor...ΣΚΑΪ

Το γεγονός ότι από την πλευρά της μητέρας του έχει μισή καταγωγή από την Ουαλία έφερε εξαρχής και τα σχετικά πειράγματα από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό, και τους υπόλοιπους παίκτες. Έτσι, του «κόλλησε» και το προσωνύμιο «Πρίγκιπας», με τους συμπαίκτες του στο Survivor να τον αναφέρουν ως… μακρινό συγγενή της Βασιλικής Οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο Τζέιμς Καφετζής, όπως διαβάσατε και παραπάνω, παρότι έχει κάνει σπουδές φαρμακευτικής χημείας, ασχολείται με τη ναυτιλία. Τα ταξίδια είναι η ζωή του, όπως φαίνεται και στον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς αν ρίξει κανείς μια ματιά στα social media του 24χρονου θα διαπιστώσει πως έχει βρεθεί σχεδόν σε όλο τον πλανήτη.

Ταϊλάνδη, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Βιετνάμ, Γαλλία, Μπαρμπέιντος, Σιγκαπούρη και άλλες χώρες έχει επισκεφθεί ο νεαρός που αποτέλεσε έναν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες του παιχνιδιού για μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών.

Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι είχε τεράστια βάση από fans στο Twitter, όμως, δεν έλειψαν και οι haters. Κάποιες ειρωνικές του εκφράσεις προς αντιπάλους από την αρχή του παιχνιδιού, κάποιες συμπεριφορές και κάποια από τα λεγόμενά του έγιναν αντικείμενο αυστηρής κριτικής.

Ωστόσο, για πολλούς ο Τζέιμς Καφετζής θεωρείται ο νικητής του φετινού Survivor ακόμα κι αν αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει οικειοθελώς. Μάλιστα, υπάρχει μια μερίδα τηλεθεατών που θεωρεί ότι η πραγματική του νίκη ήταν το «όχι» που φέρεται να είπε στην παραγωγή για την παράταση του παιχνιδιού κατά 40 ημέρες και η απόφασή του να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Το σίγουρο είναι πως αν κάποιος βρεθεί στη Ρόδο το καλοκαίρι, σίγουρα θα καταλάβει αν εκεί γύρω βρίσκεται κάπου και ο Τζέιμς Καφετζής, αφού οι θαυμαστές του σίγουρα θα τον πολιορκήσουν μετά την έντονη παρουσία που είχε στο Survivor.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Στοίχημα» για την ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη των δραστών – Συγκροτήθηκε ομάδα 20 αστυνομικών