MEDIA

Μπάμπης Στόκας: Αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά

Μπάμπης Στόκας: Αποκάλυψε το μεγάλο παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια, ήταν ο γνωστός τραγουδοποιός Μπάμπης Στόκας, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο που είχε διακόψει την συνεργασία του με τον Σάκη Ρουβά.

Στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μίλησε ο Μπάμπης Στόκας, για την συνεργασία που είχε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με τον Σάκη Ρουβά.

Να υπενθυμίσουμε πως, ο τραγουδιστής δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα του σχήματος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το μουσικό σχήμα.

«Είμαι ικανοποιημένος από τις συνεργασίες που έχω κάνει. Έχω περάσει ωραία. Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες. Εγώ έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κ.λπ. Έλεγα ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος, όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Δεν βγήκε, αλλά δεν με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία, ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε.

Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε, αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης. Το αυτονόητο. Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δεν με πείραξε τίποτα άλλο. Δεν έχω πρόβλημα όμως πια, και δεν κρατάω καμία κακία. Απλώς, εγώ δεν θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον, αν τον ρωτήσεις τώρα, θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

edupass.gov.gr: Τι αλλάζει για τη δήλωση self test στα δημόσια σχολεία - Τι ισχύει για τα ιδιωτικά

Καταρρέει ο Ερντογάν: «Χαριστική βολή» η ενεργειακή κρίση – Ο κίνδυνος για την Ελλάδα

Μητσοτάκης - Μέρκελ: Το... μενού που είχε το δείπνο με θέα την Ακρόπολη - Δείτε τις φωτογραφίες