MEDIA

Δέσποινα Βανδή: Τα νεότερα για την υγεία της - Το μήνυμά της για τον κορονοϊό - Τι θα γίνει στο J2US

Δέσποινα Βανδή J2US κορονοϊός
Ο κορονοϊός κρατάει τη Δέσποινα Βανδή εκτός τελικού του J2US
Instagram

Δέσποινα Βανδή: Το μήνυμα της γνωστής τραγουδίστριας για το γεγονός ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Ποιος θα την αντικαταστήσει στον τελικό το J2US.

Η Δέσποινα Βανδή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, μπαίνοντας στη λίστα με τους καλλιτέχνες που έχουν νοσήσει τα τελευταία 24ωρα και αναγκάζονται να ακυρώσουν εμφανίσεις και παραστάσεις. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, με βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας της.

Όπως ανέφερε η Δέσποινα Βανδή, είναι καλά στην υγεία της, δεν έχει συμπτώματα και έχει μπει σε απομόνωση έτσι ώστε να περάσει αυτή η περιπέτεια. Ανέφερε, μάλιστα, πως έκανε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό κι από τη στιγμή που ήταν εμβολιασμένη και δεν είχε σοβαρά συμπτώματα, θα μπορούσε να μην έχει κάνει μοριακό τεστ και να συνεχίσει να κυκλοφορεί. Συνέστησε, δε, σε όλους ιδιαίτερη προσοχή λόγω της έξαρσης του κορονοϊού που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή

Ποιος θα αντικαταστήσει τη Δέσποινα Βανδή στον τελικό του J2US

Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε πως, προφανώς, λόγω του κορονοϊού δεν θα εμφανιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Κύπρο, ενώ επιβεβαίωσε και την απουσία της από τον τελικό του J2US. «Τελικός, χωρίς εμένα…», είπε με εμφανή απογοήτευση προσθέτοντας πως δεν θα είναι εκεί τουλάχιστον δια ζώσης, αφήνοντας έτσι ένα «παράθυρο» να εμφανιστεί μέσα από κάποια σύνδεση μέσω διαδικτύου.

Σε κάθε περίπτωση, στο πάνελ της κριτικής επιτροπής θα καλυφθεί η κενή θέση της, καθώς όπως έχει ενημερώσει ο Alpha, ο Νίκος Αλιάγας είναι αυτός που θα την αντικαταστήσει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Τρόμος από τις 35.580 μολύνσεις - 72 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες, 636 διασωληνωμένοι

Τραγωδία στη Νέα Αγχίαλο: 30χρονη μητέρα δυο παιδιών απαγχονίστηκε στο σπίτι της

Survivor: Έκπληξη η πρώτη αποχώρηση από το παιχνίδι - Tο λάθος που «πλήρωσε» (video)