MEDIA

J2US: Τελικός υπό τη σκιά του κορονοϊού - Ποια... μέτρα θα πάρει ο Νίκος Κοκλώνης

J2US: Τελικός υπό τη σκιά του κορονοϊού - Ποια... μέτρα θα πάρει ο Νίκος Κοκλώνης
Instagram: nkoklonis

J2US: Το λαμπερό show ολοκληρώνεται, με τον κορονοϊό να αλλάζει τον τελικό μετά τα κρούσματα μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. 

Τις τελευταίες ημέρες ο κορονοϊός «χτυπά» ανελέητα τη χώρα μας, με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς και ο αριθμός να τρομάζει.

Φυσικά δεν γινόταν να γλιτώσουν τα τηλεοπτικά προγράμματα και πιο συγκεκριμένα τα πρόσωπα που εργάζονται σε αυτά. Ένα από αυτά είναι το «J2US» το οποίο τελειώνει την Πρωτοχρονιά.

Προς το παρόν τρία κρούσματα έχουν γίνει γνωστά. Θετικοί στον κορονοϊό είναι οι: Χάρης Βαρθακούρης, Κωνσταντίνος Παντελίδης και Δέσποινα Βανδή. Ο πρώτος μάλιστα μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρίσκονται στον τελικό, ενώ μόλις έγινε γνωστό πως η Ελληνίδα σταρ νοσεί, ξεκίνησαν οι φήμες για ακύρωση του τελικού.

Ο λόγος δεν είναι μόνο αυτά τα τρία κρούσματα, αλλά και αυτά πίσω από τις κάμερες, καθώς άτομα της παραγωγής νοσούν. Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε τη μεγάλη απόφαση και τα δικά του μέτρα και έτσι ο τελικός του μεγάλου show θα γίνει κανονικά την Πρωτοχρονιά στις 20:00.

Τη θέση του Χάρη Βαρθακούρη στον τελικό θα πάρει ο Stan, ενώ ο παρουσιαστής και παραγωγός έκανε το... μπαμ, καθώς αντικαταστάτης της Δέσποινας Βανδή στην κριτική επιτροπή, θα είναι ο Νίκος Αλιάγας!

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος, έμπειρος παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης και δημοσιογράφος, θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής για να αξιολογήσει τις εμφανίσεις των φιναλίστ, ενώ παράλληλα, θα τον δούμε και σε επιπλέον ρόλο έκπληξη!

Στη σκηνή του τελικού θα βρεθούν οι «ΜΕΛΙSSES» και ο πολυτάλαντος Xρήστος Μάστορας θα βρεθούν στη λαμπερή σκηνή του «Just the 2 of Us». Το συγκρότημα που έχει ταράξει τα νερά της ελληνικής δισκογραφίας, θα πραγματοποιήσει μία μοναδική και σπάνια εμφάνιση παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και με μοναδικές και ανατρεπτικές διασκευές γνωστών κομματιών.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι: Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN. Οι τρεις φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους. Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

J2US: Νέο κρούσμα κορονοϊού - Ποιον δεν θα δούμε στον τελικό (photo)

Τα στοιχήματα και οι προκλήσεις του 2022

Παρηγοριά στον άρρωστο ότι η μετάλλαξη Όμικρον θα σημάνει το τέλος της πανδημίας