MEDIA

Survivor Spoiler: «Βόμβα» για αποχώρηση πρωτοκλασάτου παίκτη των Διάσημων

survivor αποχώρηση
Πασίγνωστος παίκτης ετοιμάζεται να αποχωρήσει οικειοθελώς...
ΣΚΑΪ

Survivor Spoiler: Την ώρα που η ένταση στον Άγιο Δομίνικο κορυφώνεται, έχουν αυξηθεί οι φήμες για οικειοθελή αποχώρηση ενός από τους πιο γνωστούς παίκτες του παιχνιδιού.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ένας ακόμα κύκλος του Survivor, με τη δεύτερη εβδομάδα να ξεκινάει με ένα επεισόδιο γεμάτο ένταση και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες των Μαχητών και των Διάσημων.

Η Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως είναι το… μήλον της Έριδος καθώς ο Βαλάντης αντιδρά στις επαφές που έχει με τον Γιώργο Κατσαούνη από την αντίπαλη ομάδα, με την κατάσταση να ξεφεύγει και να ακούγονται σκληρά λόγια.

Ο Βαλάντης γενικότερα είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον, με μια αμφιλεγόμενη παρουσία από το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Μάλιστα, στο προηγούμενο επεισόδιο ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τις αισθήσεις του και τρόμαξε τους υπόλοιπους παίκτες, ενώ διακομίστηκε και στο νοσοκομείο για να του γίνουν εξετάσεις.

Το συμβάν αυτό, σύμφωνα με κάποιες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, φαίνεται πως «προδίδει» και μια αποχώρηση… βόμβα. Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί θέλει τον Βαλάντη να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor για λόγους υγείας.

Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως μετά τις περσινές αποχωρήσεις του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη, που είχαν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην παραγωγή του παιχνιδιού, ο Ατζούν Ιλιτσαλί αποφάσισε να βάλει αρκετά σκληρές ρήτρες έτσι ώστε να αποτρέψει παρόμοια περιστατικά. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να επικαλεστεί κάποιος για να αποχωρήσει αφορά την υγεία και σύμφωνα με τις φήμες που αναπτύσσονται, η κατάσταση του Βαλάντη είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει.

Μένει να δούμε στα επόμενα επεισόδια του Survivor αν το σενάριο αυτό θα επαληθευτεί ή αν ακόμα ο δημοφιλής τραγουδιστής αναδειχθεί και πάλι υποψήφιος και αποχωρήσει κανονικά, καθώς κι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες μετά την τελευταία συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: «Σφαγή» για τη Μυριέλλα, έξαλλος ο Βαλάντης - Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα ασυλία

Σχολεία: Την Τρίτη στις 14:00 η συνεδρίαση παρουσία Πλεύρη, Κεραμέως - Άμεσα οι ανακοινώσεις

Αλαλούμ με τα rapid test στο Σύστημα Εργάνη – Δέχεται μόνο τα μοριακά, στον «αέρα» οι εργαζόμενοι