MEDIA

Survivor spoiler: Μεγάλη έκπληξη με την αποχώρηση της Τετάρτης και τη νίκη στο αγώνισμα επικοινωνίας

Survivor Spoiler
Survivor Spoiler

Survivor Spoiler: Ποιος θα κερδίσει το αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία και ποιος από τους επτά υποψήφιους προς αποχώρηση θα πει «αντίο» στο παιχνίδι;

To Survivor συνεχίζει να σαρώνει και τα spoilers πέφτουν... βροχή. Στο σημερινό επεισόδιο (11/1) θα δούμε τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, με τους Διάσημους να το κερδίζουν!

Το... ψωμί ωστόσο βρίσκεται στην αποχώρηση, η οποία θα προβληθεί στο επεισόδιο της Τετάρτης. Μυριέλλα, Βαλάντης και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραμένουν υποψήφιοι από την προηγουμένη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου, ενώ πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας, μετά την ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας αναδείχτηκε στο επεισόδιο της Κυριακής ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Στη χθεσινή ψηφοφορία των ηττημένων, η Παρασκευή Σταματοπούλου 10 ψήφους ανεδείχθη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Μαχητές. Την ατομική ασυλία στο ατομικό αγώνισμα της Κυριακής κέρδισε η Αθηνά Ευμορφιάδη όπου έβγαλε στον... τάκο μια παίκτρια που έχουν έρθει σε κόντρα αρκετές φορές. Ο λόγος φυσικά για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Τη δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε στο επεισόδιο της Δευτέρας από τους ηττημένους Μαχητές ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ψήφισε για υποψήφιο τον Σταμάτη Καλαφατά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες λοιπόν, η Παρασκευή Σταματοπούλου θα είναι η πρώτη παίκτρια που θα πει... αντίο στην ομάδα των μαχητών. Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και έκπληξη καθώς οι Διάσημοι έδειχναν ότι με πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση θα αποδυναμωθούν κι άλλο, ωστόσο τα σπόιλερ έχουν άλλη άποψη.

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους - «Είσαι αχάριστη», «αν δεν σου αρέσει φύγε»

Η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί στο Survivor με επτά παίχτες να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τους Διάσημους και από τους Μαχητές φαίνεται ότι φέρνει νεύρα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Πιο τεταμένα φαίνεται ότι είναι τα νεύρα στους Διάσημους με πρωταγωνιστές τον Βαλάντη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα οι οποίοι έστησαν έναν έντονο καβγά με βαριές εκφράσεις.

Αιτία, όπως φαίνεται στο τρέιλερ του σημερινού (11/01) επεισοδίου του Survivor η συμπεριφορά του Βαλάντη με συμπαίχτες του να λένε ότι «μας κατηγόρησε όλους ότι δεν δουλέψαμε». Οι κατηγορίες αυτές, όμως, δεν μένουν αναπάντητες από τον τραγουδιστή ο οποίος ακούγεται να λέει σε μια από τις συμπαίχτριές του «είσαι πολύ αχάριστη».

Ο καβγάς, όμως, δεν σταμάτησε εκεί καθώς στον «χορό» μπήκε και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ο οποίος «εξερράγη» όταν άκουσε τον Βαλάντη να λέει «εγώ θα κοιμηθώ στο κρύο και μπορεί να πάθω πνευμονία».

«Αν δεν σου αρέσει φύγε είναι παιχνίδι. Δεν είναι σκάκι αλλά παιχνίδι» ακούγεται να λέει οργισμένος με τον Βαλάντη ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Το σημερινό επεισόδιο θα κλείσει, δε, με έναν απαιτητικό στίβο μάχης καθώς οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θα μαζέψει κάποιος επιτέλους τον Άρη Πορτοσάλτε;

Survivor Spoiler: Άγριος καβγάς στους Διάσημους - «Είσαι αχάριστη», «αν δεν σου αρέσει φύγε»

Μεγάλος σεισμός στην Κύπρο - Αισθητός σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο

Survivor Spoiler: Αναχώρησε για Άγιο Δομίνικο - Το σχόλιο της συντρόφου του (video)