MEDIA

Η Φάρμα: Η ώρα της μονομαχίας έφτασε και μία νέα κόντρα ξεκινά (videos)

Η Φάρμα: Η ώρα της μονομαχίας έφτασε και μία νέα κόντρα ξεκινά (videos)
Ο Νεόφυτος ή ο Κουτσαβάκης; Ποιος θα παραμείνει στο ριάλιτι περιπέτειας; Όσα θα δούμε απόψε 
ANT1

Η Φάρμα: Ο Νεόφυτος ή ο Κουτσαβάκης; Ποιος θα παραμείνει στο ριάλιτι περιπέτειας; Όσα θα δούμε απόψε 

Η ώρα για τη μονομαχία της εβδομάδας έφτασε και τα συναισθήματα πλημμυρίζουν τη «Φάρμα»! Ποιος θα παραμείνει; Ο Νεόφυτος ή ο Κουτσαβάκης;

Η μάχη μεταξύ των δύο είναι ντέρμπι και θα χρειαστεί και το 5ο αγώνισμα για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Λίγο πριν, οι παίκτες ενημερώνονται, όπως ήταν αναμενόμενο, για το αρνητικό αποτέλεσμα της αποστολής από τον επιστάτη, ο οποίος τους δίνει άλλη μία ευκαιρία. Πέρα, όμως, από την κλασική κόντρα μεταξύ Αθανασίας και Αγγελικής, μία άλλη ξεκινά, μεταξύ Αθανασίας και Νάιρας με τους άντρες να σχολιάζουν πως στο τέλος οι «γυναίκες θα σκοτωθούν μεταξύ τους».

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΣΤΙΣ 21:30

  • Η Νάιρα έχει ψηφίσει τον Κουτσαβάκη, ο οποίος με σχεδόν ρεκόρ αρνητικών ψήφων βγήκε ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ. Η Νάιρα νιώθει άσχημα και απολογείται, καθώς θεωρεί ότι τον πρόδωσε, ενώ ο Κουτσαβάκης -μεταξύ σοβαρού και αστείου- της λέει ότι περισσότερο τον πείραξε η δική της ψήφος.

  • Στη συνέχεια, και η Αγγελική απολογείται στον Κουτσαβάκη, η οποία του λέει μάλιστα να την ψηφίσει, αν έχει νιώσει ότι τον πλήγωσε. Και αυτό, παραδόξως, αποτελεί άλλη μια αφορμή για να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε Αθανασία και Αγγελική.
  • Στην πρόταση του Αστρινού να παντρέψει την Αγγελική με τον Γρηγόρη, η Αγγελική δηλώνει ότι έχει τελειώσει με το κεφάλαιο γάμος. Βέβαια, αν της κάνει πρόταση ο Γρηγόρης, δεν ξέρει αν θα αρνηθεί.

  • Ο Επιστάτης μαζί με την κτηνίατρο φέρνουν τη νέα αγελάδα και ζητάει από τους παίκτες να την προσέχουν μέχρι να εγκλιματιστεί. Επίσης, ένας επιπλέον λόγος που πρέπει να προσέχουν την Μπέλα, είναι γιατί είναι ετοιμόγεννη. Η κτηνίατρος τους ενημερώνει για την υγεία του μικρού κατσικιού που είχαν βγάλει από τη ΦΑΡΜΑ. Είναι μια χαρά και σε λίγο θα επιστρέψει.
  • Οι παίκτες δεν έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και ο Επιστάτης τους λέει ότι είναι η πρώτη φορά που τους είδε να μην προσπαθούν, αλλά τους δίνει την ευκαιρία να την ολοκληρώσουν.

  • Στον ΑΧΥΡΩΝΑ, πριν τη MONOMAXIA, υπάρχει ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, με τους παίκτες να θυμούνται τους δικούς τους που τους λείπουν, αλλά και αυτούς που έχουν φύγει από τη ζωή.
  • Η 1η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΦΑΡΜΑ εξελίσσεται σε ντέρμπι, θα χρειαστούν και τα 5 αγωνίσματα για να αναδειχθεί ο νικητής. Ποιος θα επικρατήσει στο 5ο αγώνισμα και θα παραμείνει στη «ΦΑΡΜΑ»; Ο Νεόφυτος ή ο Κουτσαβάκης;
  • Πέρα όμως από τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ, μια μεγάλη κόντρα έχει ξεκινήσει μεταξύ της Αθανασίας και της Νάιρας, οι οποίες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες, με τη Μαρία στη μέση, την Αγγελική υποστηρικτική προς τη Νάιρα και τους άντρες να σχολιάζουν πως οι «γυναίκες θα σκοτωθούν μεταξύ τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η Φάρμα: «Εγώ με τον άντρα μου, δύο φορές τη μέρα εδώ και 11 χρόνια» - Άφωνοι παίκτες και Σάκης

Η Φάρμα: «Τα μάτια της έβγαζαν αστραπές - Τους ''έπιασα'' στον αχυρώνα» (video)

Η Φάρμα: Στο νοσοκομείο η Σάσα Μπάστα - Λιποθύμισε και «πάγωσε» τους πάντες (vid)