MEDIA

Χαμός στη «Φάρμα»: Ο Κουτσαβάκης στήνει το δικό του παιχνίδι - Έξαλλοι οι παίκτες (videos)

Χαμός στη «Φάρμα»: Ο Κουτσαβάκης στήνει το δικό του παιχνίδι - Έξαλλοι οι παίκτες (videos)
Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας
ANT1

Η «Φάρμα»: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι περιπέτειας

Ο αρχηγός της εβδομάδας Κουτσαβάκης, ζητάει από κάποιους παίκτες να ψηφίσουν τον Βασίλη με αντάλλαγμα, να δώσει τη μαύρη πέτρα στην Αθανασία. Αυτή η πρόταση και κάποιες εκφράσεις του κάνουν έξαλλους τους συμπαίκτες του και έρχεται... χαμός!

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 22:00

  • Ο Κουτσαβάκης, μετά την ΑΣΥΛΙΑ, ζητάει από τη Σάσα, τη Μαρία, τη Νάιρα και την Αγγελική να ψηφίσουν τον Βασίλη στην ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ με αντάλλαγμα να δώσει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ στην Αθανασία. Η Σάσα, όμως, δεν θέλει να κάνει κάτι που της το υπαγορεύει άλλος, άλλωστε νιώθει πολύ κοντά στον Βασίλη που την έχει στηρίξει στο παρελθόν.
  • Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία και η συζήτηση για τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, ο Κουτσαβάκης με επιτακτικό ύφος και έντονες εκφράσεις ζητάει από την Αγγελική να ακολουθήσουν το σχέδιο που συμφώνησαν πριν λίγες ώρες και να πείσει τη Σάσα. Ο τρόπος του ενοχλεί την Αγγελική και οδηγεί στον πρώτο καυγά της ημέρας μεταξύ Κουτσαβάκη και Αγγελικής. Ο Κουτσαβάκης της ζητάει συγγνώμη, αλλά εκείνη δείχνει ότι δεν την δέχεται.
  • Η συζήτηση, και στη συνέχεια, η επιλογή του 1ου ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ γίνεται σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα και Κουτσαβάκη και Αγγελικής διαπληκτίζονται ξανά.
  • Ο Βασίλης ψάχνει να βρει ποιοι συμφώνησαν στο σχέδιο του Κουτσαβάκη και ζητά από εκείνον να του δώσει μια απάντηση. Την επόμενη ημέρα, τα μαθαίνει όλα με κάθε λεπτομέρεια από την Αθανασία.
  • Ο Κουτσαβάκης με τη Νάιρα έχουν μια ιδιαίτερη συζήτηση. Η Νάιρα του λέει ότι την απογοήτευσε και ότι δεν την σκέφτεται και αυτό φαίνεται από τις επιλογές που κάνει.

  • Η ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ μοιάζει με νάρκη έτοιμη να εκραγεί. Σε ποιον θα καταλήξει;
  • Λίγο πριν την ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, ο Σάκης ενημερώνει τον Κουτσαβάκη ότι έχει το προνόμιο να γευτεί ένα γεύμα με πιτόγυρα και αυτός το μοιράζεται με τη Νάιρα, τον Μάνο, αλλά και με την Αγγελική για να την εξευμενίσει. Μετά το τέλος του γεύματος, η κατάσταση δείχνει να είναι πιο ήρεμη, αλλά τελικά ακολουθεί και 3ος γύρος έντασης μεταξύ Κουτσαβάκη και Αγγελικής.
  • Πώς θα εξελιχθεί η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ; Ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι στη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ; Ποιος ή ποια θα καθορίσει το αποτέλεσμα;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.