MEDIA

Η Φάρμα Spoiler 25/2: Δάκρυα νοσταλγίας και εκπλήξεις - Ποιο ζευγάρι θα μονομαχήσει;

Η Φάρμα Spoiler 25/2: Δάκρυα νοσταλγίας και εκπλήξεις - Ποιο ζευγάρι θα μονομαχήσει;
Όσα θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι περιπέτειας
ANT1

Η Φάρμα Spoiler 25/2: Όσα θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι περιπέτειας

Μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τη Φάρμα, με αρχηγό τη Σάσα. Η Φανή και ο Γιάννης προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή, ενώ κάποιοι αναθεωρούν τη στρατηγική τους, καταστρώνουν από την αρχή τα σχέδιά τους και αναρωτιούνται για… ποιον χτυπά η καμπάνα και ποιοι μετρούν μέρες.

Εκτός από συνωμοτικούς ψιθύρους, όμως, η Φάρμα θα γεμίσει και από… δάκρυα νοσταλγίας. Μια έκπληξη, με αντικείμενα που τους στέλνουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, θα προκαλέσει σε όλους τους παίκτες μεγάλη συγκίνηση.

Έντονα συναισθήματα και στον αχυρώνα. Ποιο απρόσμενο ζευγάρι θα μονομαχήσει; Πόσο αναμενόμενο θα είναι το αποτέλεσμα της μονομαχίας; Ποιος θα καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια του και να παραμείνει στη Φάρμα;

Η Φάρμα Spoiler 25/2: Όσα θα δούμε απόψε:

  • Μετά τη ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ και την αποχώρηση του Γρηγόρη, ο Κουτσαβάκης εκφράζει τα παράπονά του στη Μαρία, λέγοντάς της πως θεωρεί ότι μόνο δύο άνθρωποι τον καταλαβαίνουν στη ΦΑΡΜΑ, ο Μάνος και η Αθανασία. Μάλιστα, της εκμυστηρεύεται ότι σε περίπτωση που φύγει θα αφήσει ΑΡΧΗΓΟ την Αθανασία για να προκαλέσει αναταραχή.
  • Η Φανή και ο Γιάννης, οι νέοι παίκτες, προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες της ΦΑΡΜΑΣ.
  • Ο Αστρινός με τον Βασίλη, ελπίζοντας ότι ΑΡΧΗΓΟΣ θα είναι ο Αστρινός κάνουν σχέδια για τους επόμενους ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ. Ποιους θα θέλανε; Θα καταφέρουν να επηρεάσουν την ομάδα για να πετύχει το σχέδιό τους;
  • Για τους ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ, όμως, κάνουν υποθέσεις και ο Μάνος με την Αθανασία. Η Αθανασία δηλώνει ότι εάν βγει ΑΡΧΗΓΟΣ θα δώσει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ στη Σάσα ή τη Μαρία, ενώ ο Μάνος πιστεύει ότι αν ο νέος ΑΡΧΗΓΟΣ είναι ο Αστρινός θα του δώσει τη ΜΑΥΡΗ ΠΕΤΡΑ, γιατί δεν έχει άλλη επιλογή.
  • Ο Γρηγόρης, όμως, κάνει την «ανατροπή» και δίνει το «χρίσμα» στη Σάσα, η οποία ορίζει ως ευνοούμενη τη Φανή.
  • Ο Κουτσαβάκης αντιδρά στις εντολές της νέας ΑΡΧΗΓΟΥ και η Σάσα κάνει τα παράπονα της στους συνήθεις ύποπτους, στον Βασίλη και τον Αστρινό. Όμως, ο Αστρινός πιστεύει, όπως και ο Κουτσαβάκης, ότι οι ημέρες του στη ΦΑΡΜΑ είναι μετρημένες, ενώ ο Βασίλης θεωρεί ότι η… καμπάνα χτυπά για τον Μάνο κι ότι ήρθε η ώρα να φύγει.
  • Ο Μάνος, η Αθανασία και ο Κουτσαβάκης νιώθουν ότι οι ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ θα είναι 2 από αυτούς και προσπαθούν να καταστρώσουν ένα σχέδιο, ώστε το προαίσθημά τους να μην βγει αληθινό. Ο Μάνος λέει στον Κουτσαβάκη ότι είχε λάθος στρατηγική και όταν του δόθηκε η ευκαιρία δεν «ξεφορτώθηκε» τον Βασίλη ή τον Αστρινό.
  • Πριν την ομαδική φάση της ΑΣΥΛΙΑΣ, ο Αστρινός λέει ξεκάθαρα ότι στόχος του είναι να πάρει τον Κουτσαβάκη στην ομάδα του για να χάσουν και να μην έχει την ευκαιρία ο Κουτσαβάκης να κερδίσει την ΑΣΥΛΙΑ.
  • Πώς θα εξελιχθεί ο ΑΓΩΝΑΣ; Ποιος, τελικά, θα πάρει την ΑΣΥΛΙΑ; Θα καταφέρει είτε ο Κουτσαβάκης είτε η Αθανασία να κερδίσει την ΑΣΥΛΙΑ, ώστε να ανατραπούν τα σχέδια της Σάσας, του Αστρινού και του Βασίλη;

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr