MEDIA

Survivor Spoiler 27/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία (video)

Survivor Spoiler 27/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία (video)
Θα επανέλθουν στις νίκες οι Διάσημοι ή θα συνεχίσουν το σερί τους οι Μαχητές;
Instagram: survivorgreece

Survivor Spoiler 27/2: Θα επανέλθουν στις νίκες οι Διάσημοι ή θα συνεχίσουν το σερί τους οι Μαχητές;

Η τελευταία εβδομάδα έχει «βαφτεί» στα μπλε στο Survivor, καθώς οι Μαχητές πάνε από νίκη σε νίκη. Το μόνο αγώνισμα που έχασαν ήταν αυτό της επικοινωνίας, ενώ χθες (26/2) είδαν τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να μπαίνει στην ομάδα τους και να κερδίζουν το αγώνισμα με έπαθλο φαγητό.

Τα πράγματα στους Διάσημους δεν πάνε καθόλου καλά, καθώς έχει έρθει… κατήφορος με τους παίκτες να «φαγώνονται» μεταξύ τους, ενώ μην ξεχνάμε πως έχασαν και τον Σάκη Αρσενίου την Τετάρτη (23/2).

Στο trailer του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε τη Μυριέλλα να προσπαθήσει να πλησιάσει ξανά την Ναυσικά λέγοντας μάλιστα πως, «ένα μικρό κορίτσι ήταν η αιτία που έχασε την φίλη της», αναφερόμενη στην Βρισηίδα.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η Ναυσικά δεν μπορεί να εμπιστευτεί ξανά την Μυριέλλα. «Έχω συνέχεια τη Μυριέλλα να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου. Δεν μπορώ να την εμπιστευτώ καθόλου», είπε χαρακτηριστικά.

Survivor Spoiler 27/2: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα

Πρώτος αγώνας ασυλίας σήμερα και το… μομέντουμ έχουν οι Μαχητές. Στο φετινό Survivor όμως έχουμε δει πως τα σερί τελειώνουν απότομα και ξεκινούν άλλα. Θα συμβεί αυτό σήμερα; Θα καταφέρουν οι Διάσημοι να επανέλθουν στις νίκες; Η απάντηση είναι, όχι!

Οι Μαχητές είναι οι νικητές στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία, συνεχίζουν και διευρύνουν το δικό τους σερί και στέλνουν τους Διάσημους ηττημένους στο συμβούλιο του νησιού για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου για αποχώρηση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για τη νέα παίκτρια και την εκπομπή της Μαλέσκου (photos)

Survivor: Ξεσπά σε κλάματα η Μυριέλλα, «έχω πέσει θύμα» - Τι θα δούμε απόψε