MEDIA

Μανώλης Κονταρός: Η εξομολόγηση για τη στιγμή που ένιωσε ότι χόρεψε ξανά μετά το ατύχημά του

Μανώλης Κονταρός: Η εξομολόγηση για τη στιγμή που ένιωσε ότι χόρεψε ξανά μετά το ατύχημά του
Ο Μανώλης Κονταρός δήλωσε ότι τον στεναχωρεί που δεν μπορεί να χορέψει μετά το ατύχημά του
ΑΝΤ1

Ο Μανώλης Κονταρός δήλωσε ότι τον στεναχωρεί που δεν μπορεί να χορέψει μετά το ατύχημά του

Για το ατύχημα που τον καθήλωσε και μετά το οποίο δίνει μάχη για να επανέλθει στην κανονικότητα μίλησε, μεταξύ άλλων, στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Μανώλης Κονταρός.

Ο Μανώλης Κονταρός εξομολογήθηκε ότι το μόνο που τον στεναχωρεί πλέον είναι ότι δεν μπορεί να χορέψει. Περιέγραψε, μάλιστα, ένα συγκινητικό στιγμιότυπο στο τραπέζι για την επιτυχία του πρώτου του γιου, του Γιάννη, να μπει στο πανεπιστήμιο.

«Θυμάμαι όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο ο πρώτος μου γιος, ο Γιάννης και είχαμε κάνει ένα τραπέζι στο σπίτι με πολλούς φίλους και συγγενής. Τότε σηκώθηκα, ήμουν όρθιος, κρατούσα τα παιδιά μου και πέρασαν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι με είδαν λίγο όρθιο και χόρευαν» είπε ο Μανώλης Κονταρός.

«Εγώ δεν μπορούσα να κινηθώ, στεκόμουν όρθιος αλλά ένιωθα μέσα στην ψυχή μου ότι χόρευα. Και το ένιωσα ότι χόρεψα» συμπλήρωσε ο τραγουδοποιός από την Κρήτη.

Ο Μανώλης Κονταρός έστειλε, επίσης, μήνυμα ότι «κάθε άνθρωπος έχει τις δυσκολίες του αλλά δεν πρέπει να παραδίνεται, πρέπει να ζει. Είναι όμορφο να ζεις, είναι πολύ όμορφο. Κάνω τα πάντα και νιώθω πολύ χαρούμενος με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Έχω μια πολύ όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδιά που το καθένα με «ταλαιπωρεί» με τον τρόπο του».

Ο Μανώλης Κονταρός σημείωσε, τέλος, όσον αφορά την περιπέτεια της υγείας του ότι «έχω εισπράξει αγάπη και δύναμη από την γυναίκα μου, από τα παιδιά μου και από όλους τους φίλους μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όμως η ζωή είναι όμορφη και την βαδίζω. Την προχωρώ όπως μπορώ. Την βαδίζω, κάνω όνειρα και προχωρώ. Δεν έχω σταματήσει καθόλου».