MEDIA

Παύλος Χαϊκάλης: Θα τον αντικαταστήσουν σε ταινία για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση

Παύλος Χαϊκάλης: Θα τον αντικαταστήσουν σε ταινία για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση
«Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης»

«Αυτό γίνεται επειδή κανένα κανάλι δεν ήθελε να την αγοράσει, λόγω της συμμετοχής του κ. Χαϊκάλη, στο σινεμά έχει παίξει» διευκρίνισε ο Τάσος Κωστής

Ο ηθοποιός Τάσος Κωστής μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως θα γυριστούν ξανά όλες οι σκηνές της ταινίας «Καρδίτσα Forever», στις οποίες έχει παίξει ο Παύλος Χαϊκάλης, για να μπορέσει αυτή να προβληθεί στην τηλεόραση.

«Αυτό γίνεται επειδή κανένα κανάλι δεν ήθελε να την αγοράσει, λόγω της συμμετοχής του κ. Χαϊκάλη, στο σινεμά έχει παίξει» διευκρίνισε.

«Υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη»

«Επειδή δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση λόγω του Χαϊκάλη -υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη και δεν παίζει τίποτα όταν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, τον αλλάζουν στην ταινία και βάζουν άλλον ηθοποιό στην ταινία για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση» ανέφερε.

«Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το ζήτησε προφανώς η παραγωγή, επειδή δεν μπορεί να την πουλήσει για να παιχτεί στην τηλεόραση. Θα γυριστούν ξανά μόνο οι σκηνές του» συμπλήρωσε.

Την αντίθεσή του στην απόφαση να ξαναγυριστούν οι σκηνές της ταινίας και να αντικατασταθεί ο Παύλος Χαϊκάλης εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας: «Ο Παύλος δεν θα περάσει ποτέ από κάποια δικαστική διαδικασία. Άρα γιατί; Μου κάνει εντύπωση» είπε και διερωτήθηκε«είμαστε δικαστές;».

Διαβάστε επίσης:

Ο αδερφός του Παύλου Χαϊκάλη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Παύλος Χαϊκάλης για την παράσταση στον Πύργο: «Με θεωρούν ανήθικο - Καταδικάστηκα από κουτσομπολιά»

Παύλος Χαϊκάλης: Μίλησε για τη νέα του ζωή και τον λόγο που εγκατέλειψε την Αθήνα (video)