MEDIA

Survivor Spoiler 13/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)

Survivor Spoiler 13/3: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση (video)
Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που βγαίνει στον… τάκο σήμερα;
ΣΚΑΙ

Survivor Spoiler 13/3: Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που βγαίνει στον… τάκο σήμερα;

Μετά από έναν αγώνα γεμάτο εντάσεις και αγωνία οι Μαχητές πήραν την πολυπόθητη νίκη το βράδυ του Σαββάτου (12/3) στο Survivor, ενώ συνέχισαν δυναμικά και στο quiz game που ακολούθησε παίρνοντας σε ένα επεισόδιο διπλή νίκη.

Πέρα όμως από την αναμέτρησή τους στο στίβο μάχης φαίνεται πως οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας έχουν να λύσουν και άλλα ζητήματα που τους φέρνουν αντιμέτωπους. Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε στον Στάθη Σχίζα να μην βρίσκει έντιμη τη συμπεριφορά του Σπύρου Μαρτίκα, όμως απόψε ο παίκτης τον Μαχητών περνά στην αντεπίθεση σχολιάζοντας τις προθέσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο. Τα σχόλιά του φέρνουν την αντίδραση του Τάκη Καραγκούνια.

Εσωτερικά στην ομάδα των Μαχητών μία νέα αντιπαράθεση ξεσπά ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τι έχει συμβεί;

Η μπλε ομάδα έχει τη σιγουριά και τη φόρα από τις δύο νίκες και μπαίνει δυναμικά στον αποψινό στίβο μάχης για να διεκδικήσει την πρώτη ασυλίας της εβδομάδας. Για εκείνους η νίκη φαντάζει να είναι μονόδρομος καθώς μία ενδεχόμενη ήττα θα φέρει μέλη τους υποψήφια προς αποχώρηση για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Από την άλλη πλευρά οι Διάσημοι θέλουν να διατηρήσουν ακέραιη την ομάδα τους και δεν πρόκειται να είναι εύκολος αντίπαλος. Ποιος θα καταφέρει να πάρει το τοτέμ της ασυλίας στην καλύβα του;

Survivor Spoiler 13/3: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος

Θα καταφέρουν οι Μαχητές να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας και να στείλουν τους «κόκκινους» στο συμβούλιο του νησιού; Η απάντηση είναι «όχι»! Η μπλε ομάδα γνωρίζει και σήμερα την ήττα. Με άλλα λόγια, οι Διάσημοι κατακτούν τη νίκη στο αγώνισμα για την ασυλία και στέλνουν ηττημένους τους Μπλε στο συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν υποψήφιους για αποχώρηση.

Εκεί όπως είδαμε και στο trailer, πολλοί θα «πέσουν» πάνω στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον, πως ο Σπύρος αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα του, ενώ έχει ανοίξει μέτωπα και με τους Διάσημους.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: «Ντου» Μαρτίκα στην Ταραμπάνκο - «Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις» - Τι θα δούμε σήμερα (13/3)

Survivor: Ο Στάθης «διέλυσε» τον Μαρτίκα - «Άμα είχε λίγο τσίπα πάνω του θα αποχωρούσε μόνος» (vid)

Survivor: Τάκης εναντίον Ναυσικάς - «Πρέπει να καταλάβει η ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος» (video)