MEDIA

Survivor: Σπάραξε στο κλάμα η Ευρυδίκη - «Αφήστε με μόνη μου»

Survivor: Κατέρρευσε η Ευρυδίκη - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η παίκτρια
«Άφησε με μόνη μου», είπε η Ευρυδίκη στην Βρισηίδα που πήγε να την παρηγορησει.
Glomex

Survivor: Έβαλε τα κλάματα μετά την ήττα της η Ευρυδίκη.

Η αλλαγή των ομάδων στο Survivor φαίνεται να έχει επηρεάσει αρκετούς παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία πλέον βρίσκεται στην ομάδα των μπλέ. Η παίκτρια των Μπλε στο επεισόδιο της Τετάρτης έβαλε για ακόμη μια φορά τα κλάματα, αυτή τη φορά μετά το στίβο μάχης.

Η Ευρυδίκη δεν κατόρθωσε να φέρει ακόμα μια νίκη για την ομάδα της με αποτέλεσμα να τα βάλει με τον εαυτό της. Στο πλάι της βρέθηκε αμέσως η Βρισηίδα Ανδριώτου αλλά η εκείνη ήταν απαρηγόρητη και δεν ήθελε να ακούσει λέξη.

«Άφησε με μόνη μου, σε παρακαλώ. Δεν ήθελα να το αφήσω εκεί, ήθελα να το πετάξω (εννοεί το αντικείμενο στον στόχο) με τον δικό μου τρόπο. Άφησε με Βρισηίδα, δεν θέλω, φύγε. Θέλω να είμαι μόνη μου», της είπε ενώ έκλαιγε.

Μια αποχώρηση, μια μετακόμιση και δύο παίχτες στο στόχαστρο όλων

Από όλα είχε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης που κορυφώθηκε με το συμβούλιο του νησιού και την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για το ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει έναν παίχτη της.

Το απρόοπτο ήταν η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την ανάγκη μετακόμισης των δύο ομάδων από τις καλύβες που έμεναν καθώς, όπως τους είπε, εντοπίστηκε ένα επικίνδυνο είδος φιδιού στα καταλύματα των ομάδων του Survivor.

Την ίδια ώρα Τάκης Καραγκούνιας και Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν μπει στο στόχαστρο συμπαιχτών και αντιπάλων για τη συμπεριφορά τους και τον τρόπο που διατυπώνουν και εκφράζουν τις θέσεις τους.

Όλα ξεκίνησαν από το γεγονός ότι ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση γεγονός που του προκάλεσε εκνευρισμό τον οποίο έβγαλε για τον Σπύρο Μαρτίκα, υποστηρίζοντας πως συνεργάζεται με τον Άρη Σοϊλέδη για να τον διώξουν από το παιχνίδι. Δεν έμεινε, όμως, μόνο εκεί αφού διατύπωσε παράπονα για όλους τους συμπαίχτες του επειδή δεν βοηθάνε στις δουλειές και δεν μαζεύουν ξύλα.

Επόμενος στόχος του Τάκη Καραγκούνια η Μυριέλλα Κουρέντη για την οποία είπε ότι θέλει να φύγει με την ηθοποιό να του απαντά πως πηγαίνει πάντα με αυτό που θεωρεί σωστό και δίκαιο και πως δεν ήρθε στο Survivor να κοιτάξει για πρώτη φορά στη ζωή της άνθρωπο με μίσος.

Το δεύτερο πρόσωπο που συγκέντρωσε τα βέλη στο Survivor ήταν η Ασημίνα για την οποία η Σοφιάνα είπε ότι δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο που βγάζει ανταγωνισμό σε εκείνη προσθέτοντας ότι και δεν είναι η μόνη που έχει πέσει από τα σύννεφα με τη συμπεριφορά της πρώην συμπαίκτρια της.

Μια εξήγηση για τη συμπεριφορά της Ασημίνας έδωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου υποστηρίζοντας ότι είναι η Μυριέλλα Κουρεντή που βάζει λόγια στην Ασημίνα, ενώ Απόστολος Ρουβάς συμβούλεψε την Ασημίνα να κρατήσει μια ουδέτερη στάση.

Μετά το τέλος του αγώνα την Ασημίνα παρέλαβε ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος την κάλεσε να σταματήσει να είναι αγενής ενώ ακόμα πιο έντονος ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορώντας την 22χρονη για χυδαίες επιθέσεις.

Η ίδια η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε απογοητευμένη για τους πρώην συμπαίχτες της και ειδικά για τη Σοφιάνα καθώς σύμφωνα με όσα είπε με δάκρυα στα μάτια, όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές της κάνει επίθεση, ενώ όταν κλείνουν οι κάμερες την πλησιάζει, την αγκαλιάζει και της λέει ότι την αγαπάει.

Η συμπεριφορά της Ασημίνας απασχόλησε και στη συνέχεια το Survivor με την ίδια, πάντως, να ανακοινώνει οτι κάνει delete την Σοφιάννα

Τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να στείλει σπίτι του τον τραυματία Ανδρέα Ματθαιακάκη και να κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης τους Σπύρο Μαρτίκα, Τάκη Καραγκούνια και Μυριέλλα Κουρεντή.

Διαβάστε επίσης:

«Μύλος» στο Survivor: Βρισηίδα κατά Μυριέλλας - «Βάζει λόγια σε Ασημίνα και Ναυσικά»

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης θέλει να γυρίσει ταινία με την Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor spoiler (23/03): Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού