MEDIA

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Φαντασιωνόταν τον τρόπο με τον οποίο θα πέθαιναν τα παιδιά» - Η ανάρτηση-μήνυμα

Ρούλα Πισπιρίγκου
Οι αναρτήσεις της για τις κόρες της που προκαλούν σχόλια

Οι αναρτήσεις της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας - Κρύβονται μηνύματα πίσω από αυτές; Τι σχολιάζουν ο Ιατροδικαστής Λέων και η ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου

Μια ακόμη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίκου που δημιουργεί σκέψεις και ερωτήματα, έφερε στο φως η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA.

Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της πρώτης κόρης της, Μαλένα

Το 3 ετών και 8 μηνών κοριτσάκι πέθανε στις 13 Απριλίου του 2019 στο «Παίδων», όπου εισήχθη με λευχαιμία σε πολύ αρχικό στάδιο. Οι θεράποντες ιατροί της Μαλένας εκτιμούσαν τότε ότι η ασθένειά της ήταν απόλυτα ιάσιμη και πως το παιδί θα επέστρεφε σύντομα στο σπίτι του στην Πάτρα.

Τρεις μήνες μετά το θάνατο της μικρής Μαλένας, η μητέρα της δημοσίευσε μια ανάρτηση που προκαλεί ερωτήματα:

- Μαμά φοβάμαι

- Μη φοβάσαι! Εγω είμαι εδω…

- Μαμά δεν μπορώ να αναπνεύσω...

- Πάρε με αγκαλιά, κλείσε τα μάτια και πάμε ένα ταξίδι όπου δεν υπάρχει πόνος..

- Κράτα θεέ μου τον παράδεισο δροσερό.. Θα έρθουν τα παιδιά να παίξουν!

Η ανάρτηση εννέα ημέρες μετά το θάνατο της μικρής Ίριδας

Το μικρότερο παιδί της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, η 6 μηνών Ίριδα, πέθανε στον ύπνο της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, τον Μάρτιο του 2021. Βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα.

Εννέα μέρες μετά τον θάνατο της Ιρίδας, η Ρούλα Πισπιρίγκου προχωρά σε νέα ανάρτηση και γράφει:

«Πάει η αγάπη μου, πάει με άφησε μόνη σε κάποια γωνιά, νατάνε Θέε μου καλύτερα φάρσα, αχ να τανε Πρωταπριλιά. Καλό μήνα σε όλους με υγείας».

Τι μπορεί να δηλώνουν αυτές οι αναρτήσεις

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τοποθετήθηκε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την εν λόγω ανάρτηση.

«Θίγεται ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, οι αστοχίες που έγιναν στην πρώτη έκθεση ήταν καθοριστικές. Η 1η έκθεση με την αιτία θανάτου που έδωσε κλείδωσε έναν παθολογικό θάνατο. Ακόμα και σε μικρά παιδιά μπορούμε να βάλουμε ως αιτία θανάτου το απροσδιόριστο. Η μητέρα μιλούσε και έλεγε πάρα πολλά. Βλέπουμε ότι η μητέρα μιλά και με τους γιατρούς και εγείρουν το ενδιαφέρον αυτές οι συνομιλίες», σχολίασε αρχικά.

Συνεχίζοντας: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου διαχωρίζει τις συνθήκες θανάτου των δύο πρώτων παιδιών με της Τζωρτζίνας».

«Η φράση που αναφέρεται στην ανάρτηση, μιλά για την έλλειψη οξυγόνου, που και στα 2 πρώτα παιδιά είναι το κύριο χαρακτηριστικό. Τα τραύματα είναι πολύ σημαντικά και είναι σημαντικό που διακρίνει την πορεία θανάτου των 2 παιδιών από την πορεία της Τζωρτζίνας. Οι συνθήκες θανάτου των δύο παιδιών είναι κοινές», συμπλήρωσε.

Αυτή η ανάρτηση, παγώνει το αίμα, και εγείρει ερωτήματα. Η ψυχολόγος Μυρσίνη Κωστοπούλου μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τον ψυχισμό της μητέρας των τριών παιδιών.

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου, φαντασιωνόταν τον τρόπο με τον οποίο θα πέθαιναν τα παιδιά. Υπάρχει ένας σαδιστικός θρίαμβος μέσα από τον θάνατο των παιδιών. Η ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τρόπος ζωής, και όχι η απώλεια. Την ενδιέφερε να προβάλει τον εαυτό της», επεσήμανε.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στην Πάτρα: «Ο Μάνος ήταν μπροστά στις κρίσεις της Τζωρτζίνας», λέει η αδελφή της Ρούλας