MEDIA

Survivor: Ύβρεις, κλάματα, «καυτές» εξομολογήσεις και η συγχώρεση που ζήτησε ο Καραγκύνιας

Survivor: Ύβρεις, κλάματα, «καυτές» εξομολογήσεις και η συγχώρεση που ζήτησε ο Καραγκύνιας
Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια κυριάρχησαν στον Άγιο Δομίνικο
ΣΚΑΙ

Survivor: Το έπαθλο επικοινωνίας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια κυριάρχησαν στον Άγιο Δομίνικο

Συγκινησιακά φορτισμένο ήταν το επεισόδιο της Τρίτης στο Survivor από το οποίο, πάντως, δεν έλειψαν οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι ύβρεις.

Πρωταγωνιστές για διαφορετικούς λόγους ο καθένας ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου καθώς το έπαθλο επικοινωνίας και η είδηση του θανάτου του πατέρα του 48χρονου μισθοφόρου κυριάρχησαν.

Έτσι μπορεί το κλίμα στους μπλε του Survivor να ήταν βαρύ μετά την τραγική αυτή είδηση, εντούτοις ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρήκε στην Βρισηίδα Ανδριώτου για να της ανοίξει την καρδιά του κάνοντας λόγο για bullying που έχει δεχθεί.

Η συμπεριφορά του make up artist και ο καβγάς του στο συμβούλιο του νησιού με τον Σπύρο Μαρτίκα σχολιάστηκε και από τους κόκκινους του Survivor.

To ίδιο, όμως, συνέβη και στους μπλε μόνο που εκεί οι τόνοι ανέβηκαν πάρα πολύ με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και ύβρεις

Από την πλευρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είχε εξομολογητική διάθεση με τον σκηνοθέτη να «ντύνει» τα όσα είπε το μοντέλο με πλάνα από το ημίγυμνο κορμί της πριν η 28χρονη να συγκινηθεί μιλώντας για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια της και τον εθισμό του πατέρα της στα ναρκωτικά.

Όταν έφτασε η ώρα του αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας ο Τάκης Καραγκούνιας με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε την απόφασή του να συνεχίσει στο Survivor για την κόρη του και τη μνήμη του πατέρα του ευχαριστώντας συμπαίκτες και αντιπάλους για τη στήριξή τους.

Η τοποθέτηση του Καραγκούνια, πάντως, αποτέλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο για «προκλητική ασέβεια» να χρεώσει την ομάδα του ότι είναι με «κροκοδείλια δάκρια» απέναντι στον συμπαίκτη τους.

Η αντίδραση του Εμμανουήλ έριξε νέο «λάδι στη φωτιά» με φωνές και χαρακτηρισμούς σε βάρος του από αρκετούς παίχτες του Survivor.

Στο αγωνιστικό σκέλος το έπαθλο επικοινωνίας κατέληξε στους μπλε οι οποίοι κέρδισαν τόσο στις γυναίκες με 8-7 όσο και στους άνδρες με 8-4.

Ακολούθησε η επικοινωνία των μπλε με τους συγγενείς τους πριν την οποία ο Τάκης Καραγκούνιας ζήτησε συγχώρεση από τον πατέρα του που δεν θα καταφέρει να τον αποχαιρετήσει ενώ στη συνέχεια μίλησε και με την κόρη του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Ο παίκτης που αποχωρεί την Τετάρτη