MEDIA

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: O ρόλος στον «Σασμό» που δεν ήθελε και το σύμφωνο συμβίωσης λόγω κορονοϊού

Λάζαρος Γεωργακόπουλος: O ρόλος στον «Σασμό» που δεν ήθελε και το σύμφωνο συμβίωσης λόγω κορονοϊού
Ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 για την σειρά «Σασμός» και την οικογένειά του
ΑΝΤ1

Ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος μίλησε στον ΑΝΤ1 για την σειρά «Σασμός» και την οικογένειά του

Για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και την οικογένειά του μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ηθοποιός Λάζαρος Γεωργακόπουλος το βράδυ της Τρίτης (12/04).

Αρχικά ο ηθοποιός μίλησε για την κόρη του, Joanne, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «The Voice» λέγοντας ότι «εγώ δεν είχα πρόβλημα η κόρη μου να ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά. Θέλω να είναι ευτυχισμένη. Από 18 ετών ήξερε τι ήθελε να κάνει, τι πιο όμορφο από αυτό. Έφτιαξα και Instagram για να παρακολουθώ τι κάνει η κόρη μου στα social media».

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψε και ότι έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τη σύζυγό του μετά από 30 χρόνια κοινής πορείας: «Κάναμε ένα σύμφωνο λόγω covid για πρακτικούς λόγους. Δεν ήμασταν παντρεμένοι. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, πάνω από 30».

Επανερχόμενος στην κόρη του σημείωσε ότι «της λέμε τα πάντα» και πρόσθεσε: «Της είπαμε ότι δεν είμαστε παντρεμένοι κι είπε α γίνεται κι αυτό; Πήγαινε στα σπίτια φίλων κι έβλεπε φωτογραφίες από γάμους. Η Ιωάννα βαφτίστηκε 9 ετών. Η επιλογή του ονόματος για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Λέγαμε θα τη φωνάζουμε Ιωάννα κι από εκεί και πέρα όποτε θέλει να βαφτιστεί και να αλλάξει το όνομά της».

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε και στον ρόλο του ως «Βλάσης Καραπάνος» στον «Σασμό» λέγοντας «όταν μου πρότειναν να πάω στον «Σασμό» για τον ρόλο του ισοβίτη, αισθανόμουν ότι δεν μου ταίριαζε φυσιογνωμικά αυτός ο ρόλος. Δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό. Οι περισσότεροι ρόλοι μου ήταν άνθρωποι που ήταν στα άκρα. Όταν διάβασα τον ρόλο μου είπα ας το τολμήσουμε και επειδή ήταν και σε ένα συγκεκριμένο χώρο τα γυρίσματα δεν θα ήταν πολλά, όποτε δεν θα είχα πρόβλημα με το θέατρο είπα να το δοκιμάσω».

«Ο ρόλος μου ως Βλάσης Καραπάνος έχει μια δική του δικαιοσύνη που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό και έχει και μια πιστότητα, κάτι που εγώ εκτιμώ στους ανθρώπους. Με συγκινεί πάρα πολύ αυτό στους ανθρώπους», κατέληξε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.