MEDIA

Bridgerton: Η No1 σειρά του Netflix υμνεί την Ελλάδα – Οι ελαιώνες της Μυτιλήνης και η μαστίχα Χίου

Bridgerton: Η No1 σειρά του Netflix υμνεί την Ελλάδα – Οι ελαιώνες της Μυτιλήνης και η μαστίχα Χίου
Η αναφορές στην Ελλάδα αρχίζουν από την είσοδο του στον δεύτερο κύκλο της σειράς και κορυφώνονται στο 4 επεισόδιο.
Netflix

Αποτελεί αδιαμφησβήτητα μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της streaming πλατφόρμας Netflix η οποία μας μεταφέρει στην εποχή της αντιβασιλείας στο Λονδίνο και μας δείχνει τη ζωή της οικογένειας Bridgerton - Στη δεύτερη σεζόν της σειράς η χώρα μας έχει την τιμητική της με πολλές αναφορές για το φυσικό της κάλος 

Αν και η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς της Shonda Rhimes, Bridgerton επικεντρώνεται στον Anthony, τον αδερφό της Daphne που πρωταγωνίστησε στην πρώτη σεζόν, και στην προσπάθειά του να βρει τη γυναίκα που θα παντρευτεί κάτι άλλο έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού.

Ο Colin Bridgerton (τον ρόλο ερμηνεύει ο ηθοποιός Luke Newton), ο μικρός γιος της οικογένειας, επιστρέφει από το ταξίδι του στην Ελλάδα όπου σύμφωνα με όσα αναφέρει, υπήρξε σταθμός στη ζωή του.

Οι αναφορές στη χώρα μας, αρχίζουν από την έναρξη του δεύτερου κύκλου της σειράς και κορυφώνονται στο 4ο επεισόδιο, όπου όταν συναντά τον σύζυγο της πρώην αγαπημένης του, αρχίζουν να συζητούν για το φυσικό κάλος της Ελλάδας μιας και το χόμπι του δεύτερου είναι η βοτανολογία.

Οι ελαιώνες της Μυτιλήνης, η μαστίχα της Χίου και οι ομορφιές των Παξών είναι μερικές μόνο από τις αναφορές του... φιλέλληνα Colin Bridgerton ενώ και σε προηγούμενα επεισόδια οι περιγραφές του για το ταξίδι του είναι πάμπολλες.

Ακόμα και στο Instagram της σειρά αναφέρετε ότι «ο Colin είναι πλέον ένας άλλος άνδρας. Ίσως για αυτό ευθύνεται το μεγάλο σε διάρκεια ταξίδι του στην Ελλάδα».

Να σημειωθεί επίσης, ότι από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου υπάρχουν αναφορές στην αρχαία Ελλάδα από την αφηγήτρια της σειράς, Lady Whistleblowe.

Η σειρά των ρεκόρ!

H δεύτερη σεζόν του Bridgerton μόλις έγινε η καλύτερη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix!

Συγκεκριμένα, τις πρώτες 28 μέρες από την κυκλοφορία του, το δράμα εποχής του Netflix έχει συγκεντρώσει 627.11 εκατομμύρια ώρες προβολής και φιγουράρει πλέον στην κορυφή της λίστας με τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας.

Ο δεύτερος κύκλος κατάφερε να περάσει την πρώτη σεζόν της σειράς που βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τσαρτ με 625.49 εκατομμύρια ώρες θέασης που σημείωσε κατά τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας της.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω στοιχεία αφορούν τις αγγλόφωνες σειρές της πλατφόρμας, καθώς το νοτιοκορεάτικο δράμα Squid Game παραμένει η πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix με τον αριθμό ρεκόρ των 1.65 δισεκατομμυρίων ωρών προβολής.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι η δεύτερη σεζόν του Bridgerton που κυκλοφόρησε στις 25 Μαρτίου βρίσκεται στην πρώτη θέση σε 88 χώρες.

Θυμίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν του Bridgerton βασίζεται στο δεύτερο μυθιστόρημα της Τζούλια Κουίν, με τίτλο «The Viscount Who Loved Me» το οποίο ακολουθεί τον Άντονι (Τζόναθαν Μπέιλι), τον μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας, έναν «φευγάτο» εργένη που δεν έχει δώσει δείγµατα ότι προετοιµάζεται για γάµο.



Στη σύντομη περιγραφή του Netflix αναφέρεται: «Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του».


Διαβάστε επίσης

Netflix: To νέο ρεκόρ που έσπασε η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton»!

Netflix: Το spinoff του Bridgerton βρήκε τη βασίλισσά του

Netflix: Πάθος, ένταση και ερωτικά τρίγωνα στο επίσημο τρέιλερ της 2ης σεζόν του Bridgerton