ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: Πάθος, ένταση και ερωτικά τρίγωνα στο επίσημο τρέιλερ της 2ης σεζόν του Bridgerton

Bridgerton 2η σεζόν
Η 2η σεζόν του Bridgerton ακολουθεί τον Άντονι και τις ερωτικές κατακτήσεις του
Netflix

Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 25 Μαρτίου.

Δύο περίπου εβδομάδες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Bridgerton, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο και πλήρες τρέιλερ της σειράς.

Μένοντας πιστό στα βιβλία της Τζούλια Κουίν, το επιτυχημένο ρομαντικό δράμα εποχής, βασίζεται στο δεύτερο μυθιστόρημα της συγγραφέως με τίτλο «The Viscount Who Loved Me» (Ο Ιππότης που Αγάπησε) το οποίο ακολουθεί την ιστορία του Άντονι (Τζόναθαν Μπέιλι), του μεγαλύτερου αδερφού της οικογένειας Bridgerton, έναν «φευγάτο» εργένη που δεν έχει δώσει δείγµατα ότι προετοιµάζεται για γάµο.

Ο Άντονι προσπαθεί να βρει μια κατάλληλη σύζυγο και να παντρευτεί από καθήκον και συμφέρον. Σύντομα αρχίζει ένα φλερτ με την Εντουίνα Σάρμα (Τσαρίθρα Τσαντράν), που μόλις έφτασε στο Λονδίνο από την Ινδία. Ωστόσο, η αδερφή της Εντουίνα, Κέιτ (Σιμόν Άσλεϊ) δεν θα υποστηρίξει μια σχέση χωρίς αγάπη και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει τα σχέδια του Άντονι.

Όμως η μοίρα έχει έναν αστείο τρόπο να οδηγεί τους ανθρώπους στην αγάπη, καθώς ο Άντονι και η Κέιτ αρχίζουν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον. Έτσι, η επερχόμενη σεζόν θα δείξει πώς ο Άντονι και η Κέιτ από εχθροί γίνονται εραστές αλλά και τις σκανδαλώδεις συνέπειες που θα έχει ο απαγορευμένος έρωτάς τους για τους Bridgerton.

Στη σύντομη περιγραφεί του Netflix αναφέρεται: «Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του».

Θυμίζουμε ότι λόγω της μεγάλης απήχησης που έχει γνωρίσει η σειρά, το Netflix έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για τρίτη και τέταρτη σεζόν, ενώ θα υπάρξει και prequel σειρά.

Η δεύτερη σεζόν του Bridgerton θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 25 Μαρτίου.


Διαβάστε επίσης:


Αυτές είναι οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στα σινεμά


«Ταξίδι στα Αστέρια»: Την Τετάρτη 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους

Star Wars: Το τρέιλερ του «Obi-Wan Kenobi» είναι επιτέλους εδώ και είναι επικό!