ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: To νέο ρεκόρ που έσπασε η δεύτερη σεζόν του «Bridgerton»!

Bridgerton Netflix
Η 2η σεζόν του Bridgerton βρίσκεται διαθέσιμη στο Netflix
Netflix

Το Bridgerton έγινε η αγγλόφωνη σειρά με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix.

Το Brigderton είναι πλέον ο περήφανος κάτοχος ενός νέου ρεκόρ στο Netflix, χάρη στη δεύτερη σεζόν που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 25 Μαρτίου.

Αν και με λιγότερες σκηνές σεξ στο δεύτερο κύκλο, το δράμα εποχής του Netflix συγκέντρωσε συνολικά 251,7 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης τις πρώτες επτά ημέρες της κυκλοφορίας του και έγινε η αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix.

Στη δεύτερη θέση –και σε μεγάλη απόσταση- ακολουθεί το Inventing Anna με 196 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Ωστόσο, όσο εντυπωσιακοί και να ακούγονται οι αριθμοί της δεύτερης σεζόν του Bridgerton, δεν έχουν καταφέρει να απειλήσουν το δυστοπικό κορεάτικο φαινόμενο Squid Game, το οποίο συνεχίζει να φιγουράρει στην κορυφή και να κατέχει αυτήν τη στιγμή το συνολικό ρεκόρ της πρώτης εβδομάδας με 571,8 εκατομμύρια ώρες προβολής.

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι η δεύτερη σεζόν του Bridgerton βασίζεται στο δεύτερο μυθιστόρημα της Τζούλια Κουίν, με τίτλο «The Viscount Who Loved Me» το οποίο ακολουθεί τον Άντονι (Τζόναθαν Μπέιλι), τον μεγαλύτερο αδερφό της οικογένειας, έναν «φευγάτο» εργένη που δεν έχει δώσει δείγµατα ότι προετοιµάζεται για γάµο.

Στη σύντομη περιγραφή του Netflix, αναφέρεται: «Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλο συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του».

Διαβάστε επίσης

Εντ Σίραν: Δεν αντέγραψε το «Shape of You» λέει το δικαστήριο

«Εκεί που Ζούμε»: Το βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη γίνεται ταινία με γνωστούς πρωταγωνιστές

«Chief of War»: Ο Τζέισον Μομόα γράφει νέα ιστορική σειρά για τη Χαβάη