Survivor: Η Βρισηίδα ξεκαθάρισε τη σχέση της με τον Μαρτίκα – Η τρυφερή κίνησή του

Newsbomb

Survivor: Βρισηίδα και Σπύρος Μαρτίκας έχουν έρθει πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο
ΣΚΑΙ/Glomex

Survivor: Βρισηίδα και Σπύρος Μαρτίκας έχουν έρθει πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο

Το νέο ζευγάρι του Survivor είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας οι οποίοι, όμως, είναι υποχρεωμένοι πλέον να ζήσουν ως αντίπαλοι στον Άγιο Δομίνικο μετά το ανακάτεμα των ομάδων στο επεισόδιο της Κυριακής.

Η νεαρή κοπέλα από την πλευρά ένιωσε την ανάγκη να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Σπύρο μιλώντας στην κάμερα για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους.

«Ο Σπύρος εχτές για πρώτη, μη σου πω δεύτερη, φορά και στον αγώνα και στο συμβούλιο έχασε τα λόγια του, δεν μπορούσε να μιλήσει. Έχω καταλάβει ότι ο Σπύρος έχει μία τρομερή συμπάθεια προς εμένα» είπε αρχικά η Βρισήιδα και πρόσθεσε:

«Είναι κάτι όμορφο αυτό που έχουμε, αλλά δεν είναι κάτι ερωτικό. Είναι κάτι όμορφο, που νιώθω ασφάλεια για πρώτη φορά στο παιχνίδι και που ένας άντρας με προστατεύει, με προσέχει. Είναι κάτι ωραίο. Όλες οι γυναίκες θέλουμε κάτι τέτοιο».

Μετά το έκτακτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, Βρισηίδα και Σπύρος Μαρτίκας χρειάστηκε να μιλήσουν εκ νέου και να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους καθώς πλέον η πρώτη είναι μπλε και ο δεύτερος κόκκινος.

«Στεναχωριέμαι. Μόνο αυτός αγκάλιαζε την αδυναμία μου» είπε στην κάμερα του Survivor η Βρισηίδα προσθέτοντας ότι «δεν θέλω και να ψηφιστεί γιατί η ομάδα μας είναι πιο ισχυρή, δεν θέλω να φύγει από το παιχνίδι αλλά θέλω να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Κατά τη διάρκεια του αγώνα για το έπαθλό φαγητού που κέρδισαν, τελικά, οι Μπλε, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν άντεξε, πάντως, να βλέπει την Βρισήιδα να υποφέρει από το κρύο και έτρεξε να της προσφέρει τη μπλούζα του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέες ομάδες μετά την αποχώρηση της Ναυσικάς - Σήμερα ο αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved