MEDIA

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Είχα ρίξει φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου» (video)

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Είχα ρίξει φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου» (video)

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αναφέρθηκε εξήγησε το γιατί έριξε φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που δεν διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματα που έβγαλε στα ‘90s.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τη Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία εξήγησε το γιατί έριξε φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου, μίλησε για τη σχέση που «της χρέωσαν» με κάποιον που δεν ήξερε, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που δε διαχειρίστηκε σωστά τα χρήματα που έβγαλε στα ‘90s.

«Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρήματων από τις χρυσές εποχές του modelling, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω», περιέγραψε το πρώην μοντέλο.

«Δε μου έχει λείψει καθόλου να βάφομαι και να είμαι περιποιημένη, ψάχνουν να σου βρουν ατέλειες», παραδέχτηκε, ενώ πρόσθεσε πως «Έχω ακούσει πολλά για την εμφάνισή μου και τους λέω “hello, είμαι εδώ, σας ακούω”».

Μιλώντας για τη «χρυσή εποχή» του modelling στην Ελλάδα η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε ότι «Στα ‘90s ήταν ανεξέλεγκτο το τι έγραφαν, τέρατα και δράκους, μου χρέωσαν σχέση με άνθρωπο που δεν είχα καν συναντηθεί».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή ανέφερε ότι «Είχα έναν αρραβώνα, αλλά με είχε αγχώσει αυτή η δέσμευση. Αλλά δεν ήμουν κατά των σχέσεων. Και αγάπησα πολύ και με αγάπησαν πολύ».

Απαντώντας στο αν από μικρή φαινόταν ότι πρέπει να ασχοληθεί με το modelling, η πάντα εκθαμβωτική Μαρίνα Τσιντικίδου είπε ότι «Μικρή δεν ήμουν το ωραίο κορίτσι του σχολείου, ήμουν πολύ αδύνατη, άργησα να γίνω γυναίκα, γύρω στα 17 κατάλαβα ότι με κοιτάνε αλλιώς. Μέχρι τα 17 δεν φορούσα ποτέ φούστα γιατί με κορόιδευαν για τα αδύνατα ποδιά, φορούσα τζιν κάτω από τη φόρμα για να τα γεμίζω».

Η Μαρίνα Τσιντικίδου αποκάλυψε και ένα άγνωστο περιστατικό με ένα άλλο μοντέλο, στο οποίο είχε ρίξει… φαγουρόσκονη!

«Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητηθεί όταν εργαζόταν ως μοντέλο, η Μαρίνα Τσιντικίδου είπε ότι «Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί σε φωτογράφηση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα, που λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας».

Τέλος, η αλλοτινή Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη μίλησε και για τη νέα της ενασχόληση με την αρχιτεκτονική τοπίου.

«Άλλαξε η ζωή μου από τότε που ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου και τα φυτά, αυτός ήταν και ο στόχος. Οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε αλλαγές που θα μας ηρεμίσουν την ψυχή. Αρχικά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους», είπε.