MEDIA

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μαρίας ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μαρίας ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα
Η ανάρτηση της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου για τη Γιορτή του Πατέρα
@angela_gerekou

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Μαρίας Βοσκοπούλου και της Άντζελας Γκρέκου για την Γιορτή του Πατέρα και τους 11 μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Κυριακή 19 Ιουνίου ήταν η Γιορτή του Πατέρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με αναρτήσεις και ευχές για τους μπαμπάδες. Πολλοί ήταν οι γνωστοί που ανέβασαν αναμνηστικές φωτογραφίες και θυμόντουσαν τα παιδικά χρόνια με τους πατέρες τους, όμως υπήρχαν και λογαριασμοί που απλά ανέβαζαν τρυφερά λόγια για τους «ήρωές» τους.

Μια από τις αναρτήσεις που ξεχώρισε ήταν εκείνη της κόρης του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρίας η οποία μέσα από ένα σκίτσο είπε όλα όσα την εξέφραζαν ένεκεν της χθεσινής ημέρας .

Στο σκίτσο απεικονίζονται πλάτη ένας πατέρας με τη μικρή του κόρη να περπατάνε χέρι-χέρι και το κοριτσάκι να κρατάει ένα κόκκινο μπαλόνι. Η Μαρία Βοσκοπούλου έγραψε πάνω από την εικόνα: «Όσο μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά! Πείτε του ότι τον αγαπάτε! Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιραστείτε την!».

Χθες συμπληρώθηκαν 11 μήνες από τον θάνατο του σπουδαίου τραγουδιστή και συνθέτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 19 Ιουλίου 2021 σε ηλικία 81 ετών.

Με τη σειρά της, η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου έκανε και εκείνη μια συγκινητική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «19/6/2022 11❤️?» με μια φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου και της κόρης τους Μαρία.