MEDIA

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Χαμός» στα τελευταία επεισόδια - Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής

Άγριες Μέλισσες spoiler: «Χαμός» στα τελευταία επεισόδια
«Θα έχουμε απώλειες», τόνισε ο Νίκος Κουρής
ANT1

Άγριες Μέλισσες spoiler 20-6: Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής για τα τελευταία επεισόδια - Τι θα δούμε σήμερα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν την Δευτέρα (20/6) ο Νίκος Κουρής. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη δημοφιλή σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», που ολοκληρώνει την πορεία της, μετά από τρεις επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν.

Αν και είπε πως δεσμεύεται και δεν μπορεί να μιλήσει για όσα αφορούν τον ήρωα που υποδύεται και την τύχη του στο σενάριο, αποκάλυψε πως στα τελευταία επεισόδια της σειράς, με τις συμπυκνωμένες εξελίξεις, πολλοί ήρωες χάνουν την ζωή τους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «γίνεται χαμός, θα έχουμε απώλειες». Σε ό,τι αφορά την κατάληξη πάντως είπε ότι «τελικά, το καλό θα επικρατήσει».

Άγριες Μέλισσες: Δευτέρα 20 Ιουνίου - Επεισόδιο 133

Η σύλληψη του Ακύλα φέρνει χαρά και ανακούφιση σε όλους. Ο Ζάχος, όμως, δεν είναι ικανοποιημένος αν δε βρει όλους τους δολοφόνους της μητέρας του. Η Πηνελόπη διαβάζει την ομολογία του Μεγαρίτη και φτάνει στην πολυπόθητη αλήθεια. Η σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω κλυδωνίζεται από το βάρος των ενοχών του για τον Γιάννο. Ο Σταμάτης κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στον Παναγιώτη. Ο Σέργιος πιάνει τους γονείς του σε μια τρυφερή στιγμή, ενώ η Ζωή επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη στον φυλακισμένο Ακύλα.