MEDIA

Χρήστος Λούλης: Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα τρελάθηκα

Χρήστος Λούλης: Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα τρελάθηκα
Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί, στον πατέρα του αλλά και στην Επίδαυρο
ΑΝΤ1

Ο Χρήστος Λούλης αναφέρθηκε στην κριτική που έχει δεχθεί, στον πατέρα του αλλά και στην Επίδαυρο

Απαντήσεις για τις κριτικές που έχει δεχθεί, για τους ηθοποιούς και την Επίδαυρο αλλά και για τον πατέρα του έδωσε ο Χρήστος Λούλης μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1.

Αρχικά ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε πως «την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… Η κριτική που κάνουμε στους άλλους πρώτα απ’ όλα μιλάει για εμάς, για την οπτική μας, και αυτό το θυμάμαι, όταν με κρίνουν αλλά και όταν κρίνω εγώ». Πρόσθεσε, δε, ότι «υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω επαγγελματικά, των οποίων περιμένω σιωπηρά την επιβεβαίωση, είτε με μια καλή κουβέντα είτε με μια συνεργασία»

Στη συνέχεια ο Χρήστος Λούλης κλήθηκε να σχολιάσει το γιατί αρκετοί ηθοποιοί «καβαλάνε το καλάμι» αφού εμφανιστούν στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου: «Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι».

Παράλληλα παραδέχθηκε ότι «δεν ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε» ενώ απευθυνόμενος σε όλους όσοι θέλουν να γίνουν ηθοποιοί είπε «αν μπορεί κάποιος να έχει το ένα πόδι σε αυτή την εποχή και το άλλο στην άλλη, αν μπορεί να ξεχνάει τον εαυτό του, τότε έχει τη βάση να γίνει ηθοποιός».

Ο Χρήστος Λούλης απάντησε, επίσης, στο ερώτημα πόσο καλός πατέρας πιστεύει ότι είναι: «Αυτό που προσπαθείς πάντα είναι να αποφύγεις τα λάθη του πατέρα σου κάποια λάθη ωστόσο δε μπορείς να τα αποφύγεις… Προσπαθείς πάντα να γίνεις καλύτερος από τον πατέρα σου, αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις όλα τα λάθη, κάποια στιγμή θα το κάνεις και εσύ. Είσαι ο γιος του πατέρα σου και κάποια πράγματα είναι μέσα σου ακόμα και αν δε το θες… Είτε τους αγαπάς τους γονείς σου όπως εγώ είτε όχι, είναι μέσα σου…».

Ο Χρήστος Λούλης εξομολογήθηκε, τέλος, ότι η περίοδος της καραντίνας τον βοήθησε να επιστρέψει στην τηλεόραση λέγοντας πως «πάντα μου άρεσε η τηλεόραση αλλά είχα πάρα πολύ θέατρο και δεν προλάβαινα, με την καραντίνα ελευθερώθηκε ο χρόνος».

Σχετικές ειδήσεις